Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Perinteinen oikeistolainen fasismi Suomessa vahvistuu

  • Perinteinen oikeistolainen fasismi Suomessa vahvistuu

Älkää nyt hyvät ihmiset unohtako että kokoomus esitteli kaikissa kissanristiäisissään suomalaisia Saksan tuhoamisjoukkojen SS-miehiä ja sisällissodan siviilien joukkomurhaajia sekä nälkää ja ruokamyrkytyksiä käyttäneiden tuhoamisleirien vartijoita kunniapaikoilla viimeiseen asti noin 90 vuoden ajan. 

Sieltä se fasismin poliittinen mielikuvakulttuuri on peräisin eikä porvarieliitin kokoomus sinänsä ole mihinkään muuttunut äärioikeistolaisen yhteiskunnan ja tuloerojen kasvattajana.

Suojeluskuntakiihkoilijat ja perussuomalaiset äärioikeistolaiset ovat vain koiralauma kokoomuksen johtaman poliittisen karavaanin perällä.

Poliisi ja mediakin uskaltavat vihdoinkin nostamaan päätään puskasta ja tuovat esille fasististen ryhmien puhetta ja asenteita. 


Kokoomuksen porvariaatteen pankkikeskeinen europolitiikka tuhoaa ja halvaannuttaa määrätietoisesti hyvinvointivaltion rakenteita ja mitätöi aktiivisesti perustuslain ehtoja ihmisarvoiselle valtion toimintaperiaatteelle, on vähentänyt verotuksen valvontaa ja veroprogressiota mikä luo valtion palvelujen alasajoa ja siten syrjäytymistä ja  luo näin varmasti äärioikeistolle 1920-luvun tavoin selkeää kannatusta.

Media on viimeiset 20 vuotta uskonut oikeistolaisen SUPO:n propagandaa viherpiipertäjien ja kettutyttöjen "vaarallisuudesta yhteiskunnalle" mutta nyt jonkinverran realiteetit alkavat nousta toimittajien kirjoituksiin asti. Poliittinen tietoisuus oikeistolaisesta maailmankuvasta kokoomuksen historiallisena porvariaatteen olemuksena ja jatkumosta on vielä kaukana toimittajien mässäilystä.

Afganistanin sodan hyväksyminen ja perinteisen kokoomusoikeistolaisen armeijan päästäminen fastistiseen kolonisaatosotaan on ollut saksalaismielisille kokoomusfasisteille suuri poliittinen voitto. Suomen kirkkokin on ollut mukana Afganistanin sodassa  sisällissodan ja jatkosodan perinteiden mukaisesti aseistetun ja ihmisiä ampuvan papin hahmossa.

Suomalaiset eivät tällä hetkellä lainkaan ihmettele siksi, miksi suomalaisten tappajien rahoittajat eli veronmaksajat eivät saa tietoa siitä, kuinka paljon ihmisiä suomalaiset tappavat jatkuvasti "tiedustelutehtävissään" sekä suoraan iskujoukkojen erikoissotilaina tuhoamistehtävissä Vietnam-tyyliin. 

 

Breivikin uskonnolliset visiot ja puheet pakanoiden ja vasemmistoilaisten tappamisesta olivat hyvin samankaltaisia kuin ev.lut. kirkon pappien puheet seurakunnille, teloituskomppanioille sekä kirjoitukset kirkollisissa lehdissä sisällissotaa ennen ja sen aikana mm. Mooseksesta pyhänä miehenä, pakanakansojen uljaana joukkomurhaajana ja jumalattomien teurastajana, "uskon esitaistelijana".

Norjassakin kirkon puheet vasemmistosta "luteina" ovat tiivistä kirkollista perintöä toiseen maailmansotaan asti. Breivik edustaa vain perinteistä porvarikirkollista nationalismia.

Sisällissota Suomessa on täysin käsittelemättä.

Poliisi kieltäytyy yhä lain vastaisesti tutkimasta sisällissodan ajan ja sen jälkeisiä murhia kuten on myös joukkohautojen murhien uhrien tutkiminen kielletty. Santahaminan joukkohaudassa on todellisuudessa 5000-7000 uhria, reippaasti yli virallisen arivon. Suomenlinnan joukkohautojen uhrien määrää ei edes pystytä vielä arvioimaan.

Talvisotakin eli ministeri Erkon valitsema sota diplomatian sijaan oli saksalaismielisen porvarieliitin poliittinen valinta sitoutua Hitlerin Germania-aatteeseen ja "arjalaiseen" identiteettiin, ns. "rotupuhtauteen" itsenäisyyden sijaan. Taustalla oli 20 vuotta mm. rotuopetusta ja suursuomipropagandaa kouluissa lapsille.

Viranomaisten asenne on vieläkin hyvin pelokas ja torjuva.

Oikeistolaisen kulttuurin historiaa ja taustaa ei saa avata.

 SUPOkin oli mukana yli 170 murhassa sodan jälkeen. Suomen oma kunnioitettu Breivik sisällissodan aikana, Urho Kaleva  Kekkonen, osallistuminen myös niihin murhiin on hyvin todennäköistä, toimihan hän pyövelinä kiväärein ja kirvein sisällissodan aikana.

Presidentti tarja Halonen ja Sauli Niinistö ovat kieltäytyneet avaamasta Kekkosen ja Koivisto päiväkirjoja tutkijoille, joissa kummassakin on poliittista sotahistoriaa raaimmillaan.

Kouluopetuksessa ei kerrota että suomenruotsalainen rahaporvaristo ajoi Suomea sisällissotaan perustamalla laittoman palkka-armeijan ja aikoi liittää Suomen Saksaan. Historianopetuksessa ei kerrota, kuinka suomenruotsalainen porvaristo palkkasi kasakat hyökkäämään eduskuntaan ja ryntäämään hevosten kanssa saliin  sisällissodan todellisena  alkutahtina.  Sisällissodan jälkeen porvarit kutsuivatkin Suomelle oman ruhtinaskuninkaan mutta Saksa kieltäytyi suomenruotsalaisten porvarien liitosyrityksistä.

Nyt Katainen ajaa meitä vauhdilla ja hurjalla velkavipu-ansalla Saksan liittovaltion osaksi.

 

Tuntekaa historia, jotta tiedätte, mitä nyt tapahtuu.

2008 julkaistiin yli kolme tusinaa pätevää tutkimusta sisällissodasta mutta historiantutkijat ja kustantajat ovat tehneet karhunpalveluksen siinä, että mitään yhtä koostavaa esitystä uudesta historiantutkimuksesta ei ole tehty kokonaiskuvaksi tavallisille lukijoille.

 

 

 

  • Toinen maailmansota oikeistolaisena germanisaation ristiretkenä ja kirkollisena ideologiana

    - Välirauhan aikana, kesällä 1940 Hitlerin kirkko oli alkanut osoittaa kiinnostustaan Suomeen. Saksan ulkomaanpiispa Theodor Heckel ehdotti suhteiden tiivistämistä.  Hyväntahdon eleenä Heckel antoi rahaa sodassa vaurioituneiden kirkkojen korjaamiseen. Hän saapui Suomeen ja sai miltei valtiovieraan kohtelun.  Suomalaiset olivat innoissaan uskonpuhdistuksen äitikirkon huomionosoituksista. Kuin merkiksi kihlauksesta kirkot perustivat "Luther-Agricola-seuran” toimintakanavaksi välilleen. Sen johtoon kuului koko kirkollinen kerma. Seuran tavoitteet olivat poliittiset – sitoa Suomi Saksaan ja katkaista siteet pohjoismaihin, joiden kirkot suhtautuivat kriittisesti natsi-Saksaan.


Helsingin yliopistosta tosiaan hävisi 3 vuotta sitten "Luther-Agricola-seuran” arkisto. Sitä oltiin tutkimassa mutta tutkijat eivät ole vielä nostaneet poliisille tutkintapyyntöä teologisen tiedekunnan toiminnasta. Maan tapa. Luultavasti tuhottu ja poltettu.
 

 

 

 

  "Elvytysrahat" pumpataan taas pörssikeinotteluun oikeistolaisessa eurokiihkossa, joka sai alunperinkin tämä nykyisen kriisin aikaan Euroopassa. EU:n politiikka on ollut vain ylikansallisia suuryhtiöitä kannattavaa ja teollisuuden poissiirtämistä tukevaa "globalisaatiota".

Kriisinhoitoa vai kriisin kiihdyttämistä?

Oikeistolainen suurpääoman ideologia on aika selvä liittovaltiopolitiikkaa ajavilla tahoilla. Valtiot tuhotaan ja demokratia estetään. Verotuksella ja suojatulleilla ei luoda työllisyyttä vaan Kataisen ylistämä kuihduttamispolitiikka lihottaa vain järjetöntä eliitin pörssikeinottelua. 

Yritykset ja pörssipankkiirit ovat määrittäneet uusia ja heikompia valtiomuotoja nyt yli kymmenen vuotta, eivät demokraattiset periaatteet kansalaisten valitsemista päämääristä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Ilpo Nuorula

Mihin tuo FDL sijoittuu oikeisto - vasemmisto akselilla ja miksi?

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Taidat nyt "vähän" liioitella.

Jos isänmaallisuus on fasismia niin kirjoituksesi kumpuaa Kremlin mausoleumista.

Keijo Koponen

No jos Suomi on tänä päivänä läpeensä fasistinen valtio, niin kehoitan Kuittista vaihtamaan maata.
Voin kokemuksesta sanoa, että se on helppo homma nykyään globaalissa maailmassa.

Pentti Juhani Järvinen

Jos vastustuksen arvoisia asioita haluaa - todella - vastustaa, ne tulee alkuun määritellä täsmällisemmin kuin tuo SS-fasismi tässä. Kun olen tuntenut koko jouko SS-miehiä, niin ajattelen, että asianomaiset ansaitsevan tulla arvioiduiksi yksilöinä. Yleensä heidät värväsi tuohon divisioonaan Suomen valtio. Maahan palattuaan he olivat se joukko - vanhojen jääkäreiden kera - joka osasi käyttää tarvittuja saksalaisia aseita ja toimia saksalaisten joukkojen kanssa.

Sitä voi kritisoida, että poliittisen poliisin Supon pomoksi pannaan entinen SS-mies Arvo Pentti, kun Kepun ja maan politiikka on "antifasistista." Mussolini hirtettiin jo sodan aikana. Virassa hän yritti myös olla "pelottava," oli naurettava. Supon maanpetokselliset väärennykset olisi tullut rikostutkia. Eli hän oli yksi SS-miehistä, joita "käytettiin," oli joko korruptoitu tai tyhmä, hyväksyi sen.

Mutta joukossa oli miehiä, jotka aikuistuivat normaalisti, olivat sekä fiksuja että hyviä hommissaan, oppivat kokemuksestaan.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

"SUPOkin oli mukana yli 170 murhassa sodan jälkeen. Suomen oma kunnioitettu Breivik sisällissodan aikana, Urho Kaleva Kekkonen, osallistuminen myös niihin murhiin on hyvin todennäköistä, toimihan hän pyövelinä kiväärein ja kirvein sisällissodan aikana.

Presidentti tarja Halonen ja Sauli Niinistö ovat kieltäytyneet avaamasta Kekkosen ja Koivisto päiväkirjoja tutkijoille, joissa kummassakin on poliittista sotahistoriaa raaimmillaan."

Onko Kuittisella mitään lähdeviitettä näistä väitetyistä SUPOn murhista?
Keitä nuo murhatut olivat?

Pentti Juhani Järvinen

Tässä menevät taas liian monet pasmat sekaisin. Sodan jälkeen Supo kun oli kommareiden johdossa. Itse tutustuin Valvontakomission mukana palanneisiin, kun isää, jonka veljet olivat ammattisotilaita, pidettiin vormussa ja asekätkennöissä syksyn 1944 aselevon jälkeen. Hän oli siis mobilisoitu, ei mikään konspiraatio. Tuon ajan Supoa käytettiin harkitun poliittisesti, ja väärin. Kommareiden sieltä häivyttyä se suojeli presidenttejä päätösten seurauksilta, eli lailliselta vastuulta, kyhäsi osin tyhjiä vakoiluja KGB:n, CIA:n ja IB:n kanssa tarkoitukseen, ml. Demareiden alla. Joissakin tapauksissa touhu on murhiin verrattavaa, mutta "todisteita ei löydy," eli papereita mistään ei ole. Eikä niitä halutakaan, kun jutut olivat moninkertaisia vallan värinkäyttöjä ja maanpetoksia - siis juriidisesti ottaen.

Kun tähän ympyrään sijoitetaan tuota ääri-sitä tai ääri-tätä tulkintaa, se tarkoittaa vain yhden selvän valtion vastuun jakamista vähintään kahteen, jotka jatkavat peliä huutamalla ryhminä toisilleen - ilman tarvetta ottaa vastuita. Se nimittäin tulisi tehdä. Törkeä epäoikeus, joka toistetaan jatkuvasti, mikä on tilanne, on murha-ase.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Fasistit, Breivik, sisällissota ja Kokoomus. Vaikuttava listaus. Kyllähän noista jo blogin verran ammentaa harhaista maailmaansa muiden naurettavaksi. Jäin kuitenkin kaipaamaan seuraavia elementtejä:

Illuminaatti

Vapaamuurarit

CIA(eikös jokaiseen fasistiliikkeen taustalta löydy vähintään CIA?)

Jos jo nyt taidokkaasti niputtamaasi käsitesalaattiin saisi nuo kolme höystettä mukaan, niin se olisi suorastaan...no, siis aivan täydellinen. Jälkiruokana sitten fasistien yhteydet Kennedyn salamurhaan ja Roswellin tapaukseen, jos vielä korostaisit tätä selkeämmin Kokoomuksen yhteyttä niihinkin? Kävisikö sellainen? Tuo sisällissota ja Breivik ei paljon kenenkään foliohattua enää rapistele, sun pitää uudistua jos meinaat päästä huipulle.

Arhi Kuittinen

Toinen maailmansota ja natsi-Saksan puolustaminen kirkollisena ideologiana Suomessa:

" - Välirauhan aikana, kesällä 1940 Hitlerin kirkko oli alkanut osoittaa kiinnostustaan Suomeen. Saksan ulkomaanpiispa Theodor Heckel ehdotti suhteiden tiivistämistä. Hyväntahdon eleenä Heckel antoi rahaa sodassa vaurioituneiden kirkkojen korjaamiseen. Hän saapui Suomeen ja sai miltei valtiovieraan kohtelun. Suomalaiset olivat innoissaan uskonpuhdistuksen äitikirkon huomionosoituksista. Kuin merkiksi kihlauksesta kirkot perustivat "Luther-Agricola-seuran” toimintakanavaksi välilleen. Sen johtoon kuului koko kirkollinen kerma. Seuran tavoitteet olivat poliittiset – sitoa Suomi Saksaan ja katkaista siteet pohjoismaihin, joiden kirkot suhtautuivat kriittisesti natsi-Saksaan. "

Helsingin yliopistosta tosiaan hävisi 3 vuotta sitten "Luther-Agricola-seuran” arkisto.

Sitä oltiin tutkimassa mutta tutkijat eivät ole vielä nostaneet poliisille tutkintapyyntöä teologisen tiedekunnan toiminnasta. Maan tapa. Luultavasti tuhottu ja poltettu.

http://yle.fi/mot/041099/kasis.htm

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Niin Arhi Kuittinen ne 170 murhaa, joihin SUPO olisi sekaantunut?

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Arhi Kuittinen

Tekstisi saisi suuresti jäntevyyttä lisää, jos voisit tutustua Tiedonantaja nimisen lehden muutamaan vuosikertaan. Niissä käsitellään noita samoja seikkoja, mutta sinua huomattavasti "asiallisemmin" ja älykkäämmin. Voisit myös lukea suuren gurun dosentti Johan Bäckmanin tekstejä. Hänessä sinä löydät sielunveljen todella.

Tai ehkäpä tuo argumenttioksennus, jonka pykäsit, kuvaakin sinun omaa tilaasi. Onko jäänyt lääkkeet ottamatta parilta päivältä? Voisit hankkia sellaisen dosetin, jotta olisi helppo seurata, että aina otetaan ne, mitkä pitää.

Arhi Kuittinen

"Karjalan palautus olisi myös Venäjän edun mukaista"
(3.9.2012 Yleisöluennot – kauppatieteen maisteri Veikko saksi luennoi Keravan kirjasto)

Keravan vapautusliike voisi ensin vapauttaa Keravan ankeuden ja sivistymättömyyden vallasta.

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/tapahtum...

Jaakko Anttila

Lue sinä Arhi Kuittinen professori Mauno Jokipiin tutkimus "Panttipataljoona" ja professori Mauno Jokipiin 1000-sivuinen tutkimus "Jatkosodan synty".

Lue sinä Arhi Kuittinen Markku Salomaan väitöskirja "Punaupseerit" (1992). SKP valitsi ja puna-armeija koulutti suomalaiset punaupseerit, joiden tehtävänä oli hyökätä Suomeen puna-armeijan suomalaisten rykmenttien upseereina, tarkemmin sanottuna "Suomen kansanarmeijan" upseereina. Se päivä koitti 30.11.1939.

Punainen Valpo oli Tallinnan KGB:n haarakonttori. Virolaiset vapaaehtoiset kuljetettiin junilla Neuvostoliittoon. Punainen Valpo varusti junanvaunujen lattiat rautalevyillä paon estämiseksi. Punaisen Valpon omissa asiakirjoissa käytettiin termiä "Viron kansalaiset". Venäjänkielisissä luovutusasiakirjoissa käytettiin termiä "virolaiset maanpetturit".

Suomen lähettiläs Moskovassa, odontologian kandidaatti Cay Sundström (SKDL) oli niin epälojaali Suomelle, että ulkoministeri Molotovia kuvotti. Sundström pyysi KGB:ltä neuvoja siitä, kuinka hän voisi parhaiten lähettää Suomeen raportteja, jotka ovat Neuvostoliiton etujen mukaisia. KGB-yhteysmies joutui ilmoittamaan, että Sundström on hyvä ja laatii itse raporttinsa. Lähde: professori Tuomo Polvisen Paasikivi-elämänkerta.

Pariisin rauhanneuvottelujen aikana SKDL:n ministerit kävivät joka ilta Venäjän valtuuskunnan hotellissa kysymässä ohjeita ja vuotamassa presidentti Paasikiven ohjeet venäläisille. Lähde: professori Tuomo Polvisen Paasikivi-elämänkerta.

Toimituksen poiminnat