Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Vatikaanin ja Suomen lähetysseuran pedofiliabisnes

Lähetysseuran tiloissa tapahtunut kansainvälinen ja sadistinen pedofilia-ilotalobisnes lapsilla mm. Taiwanissa toimi 22 (ehkä yli 30) vuotta.

  Laskekaa siitä kauhun määrää ja väkivallan suojelun systemaattisuutta. Oliko suojelussa mukana raha vai vain hyvän kristityn suojeluperiaate? 

Voi sitä anteeksiannon mittaamattomuutta, kun lähetysseura puolustaa viimeiseen asti pedofiilejä, väkivallan suojelijoita ja lasten hakkaajia, omaa kirkollista mainettaan korostaen, tapahtumia salaillen ja vastuuta kieltäen.

  
Ev.lut kirkon ja Suomen valtion tukema lähetysseura haastoi oikeuteen ihmiset ja asianomistajat, jotka julkaisivat lausunnon tapahtumista Suomen Kuvalehdessä ja jotka pyysivät syyttäjää tutkimaan asiaa - syyttäjä keskeytti tutkimukset "mystisesti". Toki hyvin loogisesti näin suomalaisen hyvä veli -systeemin mukaisesti.

 

Lapsia myytiin raiskattavaksi auton peräkonteista - eikä se kirkkoa näytä kiinnostavan.

Ehkä jotakin elokuvatuottajaa voisi kiinnostaa.

 • – Vähintään kahdenkymmenen vuoden ajalta olisi ollut tutkittavaa, puoli vuotta tutkintaa ei siihen riitä, tein kantelun vuonna 1997 ja 1998 eduskunnan oikeusasiamiehelle tavasta jolla tutkinta päättyi, päätutkija sanoo Kotimaa24:lle. Hänet siirrettiin syrjään jutun päätutkijan tehtävistä puoli vuotta tutkinnan alkamisen jälkeen keväällä 1996.  Syy tutkinnan päättymiseen on hänelle arvoitus...

  http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/10974-uusi-kirja-nostaa-jaelleen...


Hyvä veli, vapaamuurarit rules, kenties, näin Suomi pyörii; arkkipiispakin taitaa olla vapaamuurari, Turun veljien uskollisessa suojassa. Kuvioista on vaikea sanoa mitään selvää salaliittoa mutta selvästi valtionkirkko suojelee järjestelmällisesti kirkollisia pedofilejaan  ja  kirkko myös sallii työntekijöidensä kuulua kirkon oppien vastaisiin uskonnollisiin lahkoihin kuten vapaamuurareihin ja lestadiolaisiin.

 

 • Kirkko suojelee salaisia valtaklikkejä ja siten kirkko luo sijaa epäterveelle rakenteelliselle korruptiolle ja väkivallan suojelulle.

  Valtionkirkon originaali funktio  on aina ollut eliitin etujen ajaminen.

  Keisari Konstantinus loi valtionkirkon mielenhallinta-armeijaksi, vahvistamaan valtakunnan hierarkiaa ja eliitin hegemoniaa vahvistavana manipulatiokoneistona ja se oikeuttamista jumalilla, kreikkalais-roomalaisen uskontolkulttuurin tyyliin kolminaisuusopilla. Jumalan kaikkivaltiutta ja valtaa korostettiin, lammaspaimen-imagoisesta Jeesuksesta tehtiin käänteiskuva eli keisarin tehtävää oikeuttava ja heijastava Pantokrator.

  Näyttää pahasti siltä, että valtion erityisoikeuksia nauttiva ev.lut. kirkonkin ensisijainen funktio on eliitin ja vallassa olevan vallan pönkittäminen, oikeistolaisen hierarkiakulttuurin oikeuttaminen ja salaisten valtaklikkien suojelu - niin kirkossa kuin kunnalispolitiikassa.

  Niin kauan kuin kirkko korostuneesti suojelee salaisia tai tunnettuja valtaklikkejä kuten vapaamuurareita, rakennusyhtiöitä, poliitikkoja tai lestadiolaisia firmoja, on kirkko samassa korruption pyörteessä kuin katolinen kirkko, jonka valtapeliä vastaan Luther hyökkäsi.

  Valtaa ja valtarakenteita nöyrästi ja sokeasti palvova kirkko ei ole protestanttinen yhteisö.

  Eliitin kirkko on aina perverssi kirkko ja myös pedofiilien suojasatama, koska kirkon maine on kirkon eliitin ainoa huoli ja eliitti on aina käyttänyt salailua huoletta valtansa ja kulissiensa pönkittämiseen. Eliitti samaistuu aina vain eliittiin. Näin on käynyt lestadiolaisten pedofiilitapauksissa ja lähetysseuran pedofiilitapauksissa sekä asiakkaita "sielunhoitotilanteissa" raiskaavien pappien tapauksissa:

    Johtajat ja raatelijat vapautetaan vastuusta ja ryhmän mainetta suojellaan moraalittomasti. Kaikin keinoin, jopa Jumalan nimessä kuten on lestadiolaisten kymmenissä raiskaustapauksissa tapahtunut.

  • Totaalinen hierarkiavalta tuottaa aina totaalista väkivaltaa 

 

Ev.lut. valtionkirkko kieltäytyy tiukasti sokein silmin ja kuollein huulin selvittämästä suurinta pedoskandaaliaan, joka rahoitettiin kolehdeilla ja valtion verorahatuella? Tästä ei voi kuin tehdä johtopäätöksiä kirkon likakaivon syvyydestä. Tarvitsee vain katsoa kirkon brutaaliin historiaan. 

Lähetysseuran uhrit hylättiin tunteettomasti - nyt on jokin salainen selvitys käynnissä, minkä laajuinen, siitä ei ole tietoa. Tuskin kovin laaja tai pätevä.

Voi sitä pyhyyden määrää, kun on kiire antamaan suurimmille synnintekijöille anteeksi. Suuri on Herra Sebaot.

 

Kolme vuotta sitten Amerikan kansalainen otti yhteyttä suomalaisiin toimittajiin ja kertoi kirkkoherran nimen, joka hänet vaihto-oppilasaikanaan oli raiskannut 60-luvulla saunassa. Hän pyysi selvittämään, onko uhreja enemmän mutta kirkko ei käynnistänyt tutkimuksia tai kartoitusta.

1980-1986 Jyväskylässä ja Helsingissä Navigaattori-lahkon perustanut amerikkalainen "saarnaaja" raiskasi rukoushetkissä suggestiivisissa tiloissa olleita täysi-ikäisiä nuoria n. 50-150 henkeä mm. ev.lut kirkon luovuttamissa tiloissa.

Kirkko ei käynnistänyt oikeusprosessia ja Suomen valtio ei pyytänyt Amerikkaa luovuttamaan saarnaajaa Suomeen oikeudenkäyntiin ja tuomittavaksi. Jyväskylän kaupunki ja seurakunta rahoittivat uhrien terapiaa jonkin verran. Oppiko kirkko siitä tapauksesta mitään?

 

Suomalainen raiskauskulttuuri suorastaan kannustaa pedofiilejä kevyillä tuomioilla

 

 

 

Euroopassa tutkitaan tällä hetkellä +2000 pedofiilipapin tekemisiä.

Vatikaani on silti lähettänyt seurakunnille kirjallisia käskyjä 2012, joissa vaaditaan entistä tiukempaa salailua pappien tekemisistä. Vatikaanin toiminta on moraalittoman röyhkeää. Perinteitä. Torjuntaa. Arvovaltaa ilman moraalia.

Vatikaani on kestänyt tuhansia skandaaleja ja orgioita 1600 vuoden aikana mutta moderni aika ja sensuroimaton media huojuttaa Vatikaanin imagoa ja sensuurivaltaa ennennäkemättömällä tavalla.

 

Suomi oli Vatikaanin Siperia vuosina 900-1400.

Tänne karkoitettiin papit, jotka eivät muualle kelvanneet. Varkaat, ruhtinaiden tyttärien rakastajat, homot, pedofiilit, sadistit. -- katso teksti alinna paavin kirje --

 


Luther oli aidosti lähellä onnistua tuhoamaan Vatikaanin kokonaan.

Tämä on Vatikaanin suurin trauma ja siksi Vatikaani on käyttänyt paljon "ekumeenisia" voimavaroja ja korusanoja suostutellessaan luterilaisia kirkkoja muuttamaan rituaaleja ja oppimääritelmia takaisin Vatikaanin oppien kaltaisiksi. Näin on tapahtunut myös Suomen ev.lut kirkossa, jumalanpalvelusta ja yllättäen jopa ehtoollisoppia muutettiin viimeksi 2010 Vatikaanin oppien mukaiseksi. 

 

 

Suomalaiset toimittajat ovat aina olleet tavattoman kohteliaita kirkon johtajia kohtaan. Journalismi onkin täysin halvaantunut kirkkojen suhteen sijoittajien omistamissa konservatiivisissa mediataloissa. 

Mitään suomalaisia kirkonmiesten skandaaleja ei Suomessa julkisteta, pedofiilipappeja ei tuoda esille eikä heteroavioliitossa eläviä homopappeja paljasteta molemmista valtionkirkoista - vaikka piispat tuomitsevat teköpyhästi avoimen pappien homoilun ja tasa-vertaisuuden vaatimukset kirkon rituaaleissa, varsinkin ortodoksisessa kirkossa tekopyhyys ja double standards on jäänyt keskiajalle lehdistön tiiviissä suojassa. 

 

 

 

 • W. F. Haug kirjoittaa kriisikirjassa:

  "Paavi Benedictus XVI on puolestaan toivonut, että maailmanlaajuisen finanssikriisin myötä ymmärtäisimme kaiken materiaalisen katoavaisuuden. »Suurten pankkien romahtaessa», hän totesi lokakuussa 2008, »näemme rahan katoavan – raha ei ole yhtään mitään.» Hän jatkoi: »Se, joka rakentaa elämänsä tällaiselle todellisuudelle, materiaalisten asioiden ja menestyksen varaan, rakentaa talonsa hiekalle.» Hänen mukaansa ainoastaan Jumalan sana voisi muodostaa perustan oikealle elämälle. 

  Talousasioitaan Vatikaani ei kuitenkaan halunnut laskea Jumalan sanan varaan. Lausuntoa edeltävällä viikolla julkisuuteen oli vuotanut tieto, että se oli ostanut tonnin kultaa, sijoittanut raaka-aineisiin ja vähentänyt osakeomistustaan. Kyse oli kuitenkin yhä omaisuudesta, jonka kirjanpitoarvo oli 1.4 miljardia euroa vuonna 2007."   - Antti Ronkainen 

 

 

Vatikaanissa taitaa olla ihan aidosti sisäpiirisalaliitto paavin vallan neutralisoimiseksi, musertamiseksi. 

 Vaikuttaa siltä että jokin liberaali tai uutta teho-Vatikaania ajava salaliitto yrittää iskeä lujaa Vatikaan perustuksiin. Tätä eivät elokuvantekijät ole uskaltaneet edes kuvitella - eivätkä amerikkalaiset katoliset elokuvienrahoittajat varsinkaan. 

 • Church historian Alberto Melloni wrote in Italy’s Corriere della Sera newspaper.

  “But now there is something even more - a sense of systemic disorder.”

          - kts video -

http://www.france24.com/en/20120525-vatican-police-makes-arrest-vatileaks-corruption

 

 

 

Extraa

  

 • This World: The Shame of the Catholic Church, BBC Two

  

       Katso dokumentti

 • Katolisen kirkon lapsikauppa Espanjassa - video:

      Espanjan varastetut lapset  - BBC

 

 

 

 •   Voit googlata BBC:n ja Guardian:in artikkeleita paavista ja pedofiiliskandaaleista sekä vatikaanin ylimielisen asenteen jatkumisesta.

  • Varsinkin Irlannissa kansan viha on konkreettista 300 pedofiilipapin suojelusta ja uhrien uhkailusta: papit eivät uskalla enää kävellä papin kaavussa kadulla.

 

 

 

Vatikaani ja Wikileaks - Most Wanted

 •    The Index of the Vatican Secret Archive - not known. 

  At present pre-screened scholars are allowed to see it but not copy it. (under scholar rule *16

  http://asv.vatican.va/en/fond/amm.htm)http://www.wikileaks.com/wiki/Draft:The_Most_Wanted_Leaks_of_2009

 

 

 • Secret Archives of the Vatican


http://www.rotten.com/library/religion/secret-archives-vatican/

- Scholars wishing to review information in the archives have to arrive at the gate knowing exactly what documents they want, which is a pretty crappy way to encourage scholarship but a great way to make sure no one stumbles onto the Explicit Erotic Diaries of Jesus and Mary. Scholars also have to present their research requests in writing in advance, allowing the librarians ample time to decide between their three options in responding

— 1) bring out the requested document,

2) claim the document doesn't exist, or 3) admit the document exists butrefuse to give the scholar access.

 

  • Scott Atran ja Steven Neuberg keskustelivat Science -lehden nettisivuilla uskonnon roolista konflikteissa:


http://news.sciencemag.org/sciencenow/2012/05/live-chat-why-do-we-fight.html

Atran on kogntiivisen antropologian pohjalta kehittänyt teoriaa uskonnollisesta väkivallasta. Neuberg on evoluutiopsykologi, joka on tutkinut ennakkoluulojen alkuperää ja myös on kirjoittanut uskonnon roolista konflikteissa. Molemmat ovat erittäin arvostettuja tutkijoita näissä kysymyksissä.

 

 

 

 • Katolisen kirkon lapsikauppa Espanjassa:

     Espanjan varastetut lapset  YLETätäkään Vatikaani ei itse tunnustanut ja selvittänyt

 • Espanjassa on varastettu ja myyty vuosikymmenien ajan vastasyntyneitä lapsia adoptiovanhemmille, väitetään BBC:n tiistaina esitettävässä dokumentissa. Ohjelman mukaan Espanjassa olisi varastettu biologisilta vanhemmiltaan viiden vuosikymmenen aikana jopa 300000 (300 tuhatta) lasta.

Katso dokumentti - video in English

 • Katolisen kirkon lapsikauppa Espanjassa:

      Espanjan varastetut lapset  BBC

 

 • Among those queuing nervously was 72-year-old Dolores Diaz Cerpa. She gave birth in 1973 and says when she awoke from surgery she saw 2 cots. A nurse said she'd had twins. But the boy was then removed and when Dolores woke up again she was told she'd had a girl.

  "I always believed I'd had two children and they took one off me," Dolores said. "I would dream of him and wake up wondering how he was."

 

 

 Randy Ryder as a baby being cradled in a Malaga hospital in 1971 by the woman who bought him

 

 

 

 • Onko ev.lut valtionkirkon piispoilla todellakin unelmana jälleenliittyminen katoliseen kirkkoon?

Ex-piispa Eero Huovinen on 20 vuotta juntannut kirkkopolitiikkaa room.katoliseen kirkkoon liittymisen puolesta - hänelle protestanttisuus on täysin turhaa ja liian humanistista:

 http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/7013-huovinen-kirkkojen-eroja-korostavalle-kehitykselle-on-vastalaakkeita

 • Luterilainen maailmanliitto torjuu kuitenkin room.katolisen kirkon aktiivisen jäsentenkalasteluyrityksen:


     http://bit.ly/LML2013

 

 

 

 

 

 

  

 

 

An Australian group representing the victims of sexual abuse, the Survivors Network of those Abused by Priests, welcomed the Pope's resignation, saying he had done little to stop "the reign of terror of child rapist priests", The Australian Associated Press reported.

"In the eyes of many victims, Joseph Ratzinger has personally done much to add to the huge number of victims and exponentially increase the suffering of those already harmed," the group said in a statement.

                               - viesti no 2024, BBC Live

http://www.bbc.co.uk/news/uk-21409149

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Yle Katolinen kirkko antoi pedofiiliksi tietämänsä isä Lawrence Murphyn jatkaa rikoksiaan. Uhreja arvioidaan olleen noin kaksisataa. Katolinen kirkko antoi pedofiiliksi tietämänsä isä Lawrence Murphyn jatkaa rikoksiaan. Uhreja arvioidaan olleen noin kaksisataa. Ja kirkko vaikeni
Silence in the House of God: Mea Maxima Culpa
USA 2012  -- Ohjaus Alex Gibney
TV1 klo 21.30
Uusinta la 6. 7. klo 13.05

 • ” Pedofiilit ja hyväksikäyttäjät tapaavat kuitenkin – muissakin kuin uskonnollisissa piireissä – katua tekoaan kuin dopingista kiinni jääneet urheilijat: vain sen verran kuin kulloinkin on pakko”, Janne Villa kirjoittaa.

                      Kirja Hengellinen väkivalta

http://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/hengellinen-vakivalta/

 

 

 

 

 

 • Karl Marx kysyi tuntemaltaan kapitalistilta, miksi tämä tuki uskonnollista työtä, vaikka ei uskonut Jumalaan. Teollisuuspomo vastasi: koska se pitää kansan rauhallisena; "uskonto on oopiumia kansalle".

 

 

 

 

 

 

Jeesus:    "Älkää kutsuko ketään isäksi"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paavi lähettää Suomeen epäkelpoja pappeja,
jotka eivät muualle kelvanneet 1072:

 

 

 

 

 

 

 

* Lisäys  - Olethan kristitty

(Kun ev.lu. kirkon edustajat ovat jättäneet julkisuudesta konservatiiviset puhetavat pois, muut lahkot ottava kirkon perinteen kierrätykseen)

 

 

 

 

Suomessa lääkärit alkavat herätä uskontojen painostuksen alta;

 • HBL: Tuomioistuimet vaativat lakia ympärileikkauksista

Korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo penää lainlaatijoilta selkeää kannanottoa poikien ympärileikkauksiin, kertoo Hufvudstadsbladet.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1372728324359?jako=1da03...

 

 

 

 

 

::

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Samael Kaarna

Vatikaani tulisi tiputtaa alustaltaan. Kuten myös luterilainen kirkkolaitos. Itseasiassa abrahamismin Kaikki organisaatiot - täydellisesti.

Kirkko on AINA ollut Vain vallanpitäjän kontrollikalu. Aina vallanpitäjän perversioita hyödyntävä ja niillä kauppaa käyvä. Aina täysin vastakohtainen siihen verrattuna minä esiintyy.

Siksi on täysin asiallista väittää abrahamismin olevan todellisuudessa pahuuden palvontaa - jopa sitä ainoaa olemassa olevaa 'saatanan' palvontaa.

Jokainen vaikeneva ja tyytyväinen jäsen on osasyyllinen noiden kauhun kulttien valtaan.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Tätähän se on kautta historian ollut.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Mitä pitäisi odottaa uskonnolta, jonka kannattajien tunnus on teloituslaite?

Arhi Kuittinen

Lisäsin sivulle paavin kirjeen n vuodelta 1072 jossa hän sanoo, että Suomeen voi lähettää pappeja jotka eivät muualle kelpaa.

kts tekstin loppu viimeinen kuva.

Jari Reinikka

Hieman tynkä. Olisiko linkkiä mistä tekstin näkee kokonaan?

Arhi Kuittinen

Tuo on hyvin harvoja paavin kirjepätkiä Suomesta mutta todistaa selvästi paavin asenteen Suomea ohtaan.

Muistaakseni 1500-luvulta on säilynyt ruotsalaisen aatelisen kertomus jonka mukaan kun hän kiersi Suomea niin aivan jokainen papi oli kännissä joka hetki, saarnastuolissakin huojuen.

Jari Reinikka Vastaus kommenttiin #18

Onko kyseessä sama bulla jossa paavi kehotti ruotsalaisia valtaamaan suomalaisten asemat kun nämä ottivat yhteen Novgorodin kanssa?

Arhi Kuittinen Vastaus kommenttiin #21

Paavin bulla (tuomiokirje, kirkonkirjous) ja lupa antaa tappaa kirkon kastamia suomalaisia on kai eri kirjeessä mutta samoilta ajoilta.

Tietääkseni paavin veribulla suomlaiaisa vastaan oli ensimmäinen kerta kun Vatikaani antaa luvan kastettujen ihmisten joukkomurhaan ilman inkvisition tutkimuksia.

Jari Reinikka Vastaus kommenttiin #22

Niin en tiedä seurasiko siitä joukkomurha. Itse veikkaan, että suomalaisia kusetettiin tai kiristettiin, kauppaboikotti jne jne. Mikään ei ole muuttunut, katolilaisuus on vain muuttunut eurooppalaisuudeksi. Varmasti silloinkin löytynyt myös kansankeskuudesta stubbilaisia jätte kiva fantsu fantsu porukkaa, sekä impivaaralaisia pölhöpopulisteja jotka olisivat halunneet jatkaa tolpan palvomista koivulehdoissa.

Arhi Kuittinen Vastaus kommenttiin #23

Kyllä seurasi hyökkäys Suomeen.

Ruotsalaiset valtasuvut hyökkäsivät ensimmäisellä laajalla "ristiretkellä" Suomeen muistaakseni 1078 tai 1082 saksalaisten palkkasotilaiden eli teutoniritareiden avustamana ja suomalaisten heimojen sotilaallinen vastustus kukistettiin.

Kaikki suomalaiset merkittävät johtajat ja shamaanit tapettiin sen seurauksena.

hämäläisten vastarintaa ruotsalaisia vastaan johti kuningas Ragvald(Ravo). Hämäläiset nujerrettiin raskaan ratsuväen, varsijousien ja piirityskoneitten avulla.

Suomalainen heimojohtaja Ragvald puolustautui viimeiseksi Rapolan linnavuorella.

Birger-jaarli voitti Ragvaldin ja teloitti kuninkaan, poikansa ja pojanpoikansa Rapolan linnassa. Samalla meni Hämeen ylimistö samaan syssyyn.

Suomalaiset(varsinaissuomalaiset) kukistettiin tanskalaisten tai saksalaisten teutoniritareitten avulla.

Eurassa käytiin suuri taistelu, jonka teutonit voittivat. Kansa osasi vielä 1800-luvulla näyttää taistelupaikan tarkalleen.

Jari Reinikka Vastaus kommenttiin #24

Hämäläisten tappelu näiden peltipurkkien kanssa on historiallinen tosi asia, mutta suomalaisten kahinoista en ole lukenut mistään, että ne olisivat varmuudella todettu tositapahtumiksi. Osaatko suositella jotain mistä aiheeseen voisi tutustua?
EDIT: Ja jos katsoo todennettuja tappeluita(ajankohta) suomalaiset&ruotsalaiset vs. Novgorod, niin vielä 1150-luvulla venäläisissä aineistoissa suomalaiset ja ruotsalaiset eriteltiin eri joukoiksi vaikkakin he taistelivat yhteistä vihollista vastaan yhdessä. Joten mainitsemasi teloitukset sijoittuvat toiseen ristiretkeen joka kohdistui hämeeseen.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Pappi tai poliitikko,
Heillehän kaikki on sallittua.

Eileniltainen ohjelma kuurojen lasten hyväksikäytöstä oli karmeaa katsottavaa. Ja ollaan niin hurskaita että.
Ja kirkon johdon siunauksen alla. Tai joskus sentään rankaisivat Suomen-komennuksella.

Olikosse kat.kirkon edellinen pomo täällä saksalainen?

Seppo Simanainen

Suomen tunnetuin paavinuskovainen lienee Timoteus Soini, joka julistettiin juuri "pyhimykseksi" Joensuussa (AD 2013).

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Juurihan oli FBI ulos antama uutinen miten Michael Jackson käytti lapsia hyväkseen vuosikymmeniä ja maksoi vanhemmat hiljaiseksi. Tiesi siis asiasta, mutta ei tehnyt asialle mitään.

Sopisikin kysyä miksi valtiot ja kirkot suojelevat näitä pedofiileja, ja miksi meilläkin tuomiot ovat niin lyhyitä?

Arhi Kuittinen

Uskonto vääristää oikeustajua koko Euroopassa:

"Hassu päähine, kaapu ja syvä uskonnollinen vakaumus loihtivat maagisen suojakentän, joka karkoittaa lakimiehet."

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2013/07/j...

Jari Reinikka

Tämä on testi. Katolisuus on pedofilian pyhittämä uskonto. Nyt jään odottelemaan tuomiota.

Arhi Kuittinen

Miksi kirkko suojelee pedofiileja?

Valtionkirkon originaali funktio on ollut eliitin etujen ajaminen.

Keisari Konstantinus loi kirkon mielenhallinta-armeijaksi, vahvistamaan valtakunnan hierarkiaa ja eliitin hegemoniaa vahvistavana manipulatiokoneistona ja se oikeuttamista jumalilla, kreikkalais-roomalaisen uskontolkulttuurin tyyliin kolminaisuusopilla. Jumalan kaikkivaltiutta ja valtaa korostettiin, lammaspaimen-imagoisesta Jeesuksesta tehtiin käänteiskuva eli keisarin tehtävää oikeuttava ja heijastava Pantokrator.

Näyttää pahasti siltä, että valtion erityisoikeuksia nauttiva ev.lut. kirkonkin ensisijainen funktio on eliitin ja vallassa olevan vallan pönkittäminen, oikeistolaisen hierarkiakulttuurin oikeuttaminen ja salaisten valtaklikkien suojelu - niin kirkossa kuin kunnalispolitiikassa.

Niin kauan kuin kirkko korostuneesti suojelee salaisia tai tunnettuja valtaklikkejä kuten vapaamuurareita, rakennusyhtiöitä, poliitikkoja tai lestadiolaisia firmoja, on kirkko samassa korruption pyörteessä kuin katolinen kirkko, jonka valtapeliä vastaan Luther hyökkäsi.

Valtaa ja valtarakenteita nöyrästi ja sokeasti palvova kirkko ei ole protestanttinen yhteisö.

Eliitin kirkko on aina perverssi kirkko ja myös pedofiilien suojasatama, koska kirkon maine on kirkon eliitin ainoa huoli ja eliitti on aina käyttänyt salailua huoletta valtansa ja kulissiensa pönkittämiseen. Eliitti samaistuu aina vain eliittiin. Näin on käynyt lestadiolaisten pedofiilitapauksissa ja lähetysseuran pedofiilitapauksissa sekä asiakkaita raiskaavien pappien tapauksissa:

johtajat ja raatelijat vapautetaan vastuusta ja ryhmän mainetta suojellaan moraalittomasti.

Arhi Kuittinen

Kaikkien pedofiilien suojelupyhimys

Jo toinen ihmetekoselvitys
– Johannes Paavali II:sta voi tulla pyhimys pikavauhtia

http://www.hs.fi/ulkomaat/Jo+toinen+ihmeteko++Joha...

Arhi Kuittinen

Suomessa lääkärit alkavat herätä uskontojen painostuksen alta;

HBL: Tuomioistuimet vaativat lakia ympärileikkauksista

Korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo penää lainlaatijoilta selkeää kannanottoa poikien ympärileikkauksiin, kertoo Hufvudstadsbladet.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1372728324359?jako=1da03...

Toimituksen poiminnat