Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Urpilainen ja Katainen kieltäytyvät ottamasta vastuuta ideologiasta

 • Urpilainen ja Katainen kieltäytyvät ottamasta vastuuta ideologiasta
 • Urpilainen ja Katainen kieltäytyvät ottamasta vastuuta ideologiasta
 • Urpilainen ja Katainen kieltäytyvät ottamasta vastuuta ideologiasta

 

 

Urpilainen yrittää taas vääristää poliittista todellisuutta matkimalla kaikessa Kataista "samassa veneessä".

Demokratian tärkeintä edellytystä eli tuhoa aiheuttaneiden poliitikoiden erottamista yritetään kieltää.

Poliitikoilla on vain delegoitua valtaa, jonka kansa ottaa pois kun kansan etuja ei ole toteutettu. Tätähän suomalaiset eivät muista konsensuskansana - kuten oli kekkospelon aikana.

Pelko on nyt tärkein poliittinen tekijä  eikä kansan tahto tai oikeudenmukainen viha yhteisen edun sabotoijia vastaan kuten alunperin demokratian kehdossa, Kreikassa, jokainen virkamies joutui kauden jälkeen tuomioistuimeen toimintansa selvittämiseksi - ja nyt demokratian esimerkkeinä Islannissa ja mm. Boliviassa.

Euroopassahan ensimmäinen aito demokratia oli merirosvoilla.

Suomi luopuu omista eduistaan ja kansalaisten hyvinvoinnista jotta eliittimme voi kerjätä kiitosta isommilta pojilta "uudessa maailmanjärjestyksessä".

 • Ruotsissa, Tanksassa ja Englannissa itsesuojeluvaisto pelasi,

  porvarien vuosisatainen viisaus pelitti, kansallinen itsesuojeluvaisto room-katolisten eurovirkamiestan vallanhimon edessä, rehellinen realismi ikuisista kauppasodista ja kapitalistisesta valloitusahneudesta valheiden kepeydessä osoitti tien euron ulkopuolelle naureskelmaan pienelle Suomelle, joka haluaa maksaa isojen pankkien asettamia etelän velka-ansoja ilman mitään syytä; "Solidaarisuudesta" vaativia raiskaajia kohtaan suomettuneisuuden vanhoilla pelkourilla. 

 

Ideologisesti valittu suunta ei ole virhe.

Se on ideologiaa.

Päämäärää ei ole nyt muutettu eikä ideologiaa.

Ideologia määrää päämäärän. Nyt päämäärästä valehdellaan "yhteisen vastuun" valheilla kun hyödynsaajat ovat vian pankkeja ja keinotelijoita. Valtiot eivät todellakaan ole hyödynsaajia kun valtioita hajotetaan vauhdilla.

Jos vapaa markkinatalous olisi vapaata, annettaisiin pankkien kaatua. Nyt se on orjuuttava pörssikapitalismia ilman ihmisarvoa ja demokratiaa.

On vain sanallista höpinämyöntelyä torjuntana ja päätoimittajien pelottelemia avuttomia toimittajia.

Hajota ja hallitse.

 

   Salaaminen on aina merkki salaliitosta.

 

Valhe on aina tehokkainta vallankäyttöä.

Mutta se ei ole demokratiaa. Konsensuksen illuusio "ristiriitojen poistajana" sallii valheet ja loogisuudesta luopumisen. Suurin ideologia kieltää olevansa ideologia, kun todellisuuskäsityksiä on tarpeeksi hajotettu vaativilla valheilla ja oikeistolaisella kouluopetuksella tottelevaisesta kansalaisesta hyvänä kanslaisena. 

 " Äänestäkää EU-jäsenyyden puolesta, eurosta ei tarvitse päättää, älkää puhuko eurosta ja oman talouden sääntelystä, toimittajat eivät saa kirjoittaa Ruotsin euroäänestyksestä populismina..." > > "Te hölmöt äänestitte eurosta kun äänestitte EU:sta, tyhmä kansa ja pelokkaat kansanedustajat kaiken sanellun allekirjoittajina, nyt on turha puhua, mitäs olitte puhumatta, luovuttakaa, Ruotsin valinta vie Ruotsin tuhoon ..."   

 

Urpilainen on Lipposen tavoin toiminut 100% EK:n, EVA:n, kokoomuksen ja Wahlroosin eliittiklaanin talousterrori-käskyjen mukaisesti ja valtion verotusvelvollisuutta purkaen vastoin perustuslain velvoitetta pitää kansalaiset tärkeimpinä edunsaajina synergain muodostamiseksi.   

 

Poliitikko toimii aina ideologian mukaan.

Eliitin etuja ajava poliitikko joutuu aina valehtelemaan ja salaamaan. Ehkä Urpilainen joutui eniten valehtelemaan itselleen salaamisen turvan avulla siitä kuinka suomalaiset rahoittavat saksalaisia pankkeja kreikkapuheen varjolla. Ja hysteerisen salaamisen varjolla.

Urpilainen tietää, kuinka hän on tekemässä jotain muuta kuin mitä puhuu.

 

Urpilainen jatkaa yhä ideologista uraansa mutta kieltää olevansa siitä vastuusta.

Urpilaisen takana uhkaislvat oikeistodemarit ja Helsingin ruotsalaisen demarikerhon juppidemarit verhon takana tekevät SDP:stä selvää, on todella turha luulla enää vasemmistolaiseksi puolueeksi kenttäväen vain tuijottaessa hoomoilasena. 

Pienet humaanit leivänmurut hallitusprosessissa toimivat vain hämäyksenä brutaalille kansanvallan raiskaukselle ja sen lopulliselle tuholle liittovaltiossa.   

 

Ei ole olemassa politiikkaa eli suunnan ja keinojen valitsemista ilman ideologiaa eli primäärejä arvoja.

Ei ole vahinkoja.

Valheet ja salailu nimenomaan korostavat suunnitelmallisuutta absoluuttisen kiistattomasti.

 

Poliitikko ei voi kieltäytyä vastuusta demokratiassa

- vaan nyt voi, koska emme elä demokratiassa, vastakohtien valinnanvapaudessa, poliitisesti avoimissa vastakohtien valinnassa vaan mediakeisarien keskiviikkokerhon piilottamassa plutokratiassa eliitin sanelemana. Oi suuri EU-mediaprojekti, konsensusprojekti, myötämielisyyden propaganda, kansan valistamista valheilla ja halvan leivän lupauksilla.

Kansan parhaaksi kansalle saa tehdä mitä tahansa.

Ja suomalaiset vastaavat ahdistumalla ja vaikenemalla kun herrat käskee talvisodan hengessä.

Elitistin identiteetti vaatii kansan halveksuntaa.

Tyhmä kansa, mitäs suostuvat alistumaan, ovat vain halveksunnan arvoisia helppona nakkina, kansa ei voi mitään, sehän vain mököttää kapinan sijaan... 

 

 Tämän euroideologian perussävel on selvä:


se toimi vain eliitin hyväksi ja tuloerojen lisäämiseksi suuryritysten operaatiossa tuhota valtioiden itsehallinta ja erillisyys.

"Globalisaatiota" on käytetty "vastuullisuuden synonyyminä" kuten kaikissa nuorten aivopesuprojekteissa. Kuinka on tämä "vastuullisuus nyt Euroopan kääntänyt sekaisin? Kyllä, vastuullisuutta eliitin etuoikeuksien varmistamisesta oikeistoliseen perusmalliin.
 

Jatkuvia valheita valintojen seuraamuksista.

Jotta ideologian toteuttamista voitaisiin jatkaa kansalaisten harhauttamiseksi ja tuloerojen kasvattamiseksi, eliitti-keskeisen yhteiskunnan palauttamiseksi.

 

Jotta aiheutettua katastrofia voitaisiin käyttää vaatimuksena ja aseena. Ilman vastuuta.

Katastrofin aiheuttajat esiintyvät pelastajina. 

Miettikää nyt.


Tuloerojen runnominen luo pelon yhteiskuntaa hierarkian korostamisena, erojen korostamisena, kilpailun korostamisena ja vertaissamaistumisen inhoamisena, lyontiä odottavia yksilöitä, jotka eivät osaa analysoida systeemiä koska ovat oppineet eliitin sooloilusta ja historian väärentämisestä halveksuvan asenteen vasemmistoa kohtaan ilman ymmärrystä humanin yhteiskunnan vasemistolaisista perusteistaa.

Tämä luo eliitiltä kiitosta kerjäävien juoksupoikien määrää, julmaan eliittiin  samaistuvia ja samalla kaikessa alistuvia, heikkoutta halveksivia typeryksiä, ilman todellista solidaarisuutta muita kanssaeläjiä kohtaan. Eliitti luo ihanteellisuuden harhoja asumalla vaikkapa aateliskartanossa kuten Wahlroos, aidon vallan ja ylemmyyden ruumiillistuma "perinteiden kunnnioittajana". 

Tuhotaan veroprogressio ja sairaalajärjestelmä ja sitten annetaan hiluja jossakin lastensairaalan keräyksessä, jotta kansallisomaisuuden ryöstäjät saisivat leikkiä hyväntekijää.

 

Kun kaikki rahat luovutetaan pankeille kansalaisten bail out -velkaannuttamisena ja EVM-totaalituhoautomaattina, 

niin ei valtioilla enää ole valtaa.

 

Urpilaisen valheisiin kuului myös se, että EVM ei rahoita pankkeja suoraan.

Nyt uusi sääntö määrää EVM:ää rahoittamaan pankkeja suoraan.

Valheiden värisuora. Kaikki valetta.

 

Syöpäläisistä tulee herroja pelastamisen harhauttavan semantiikan kautta ryöstöprojektissa koska ideologinen analyysi on kielletty paniikin valtakunnassa.

 • Sanat hallitsevat todellisuutta, jos sanoja ei kiistetä.  

Tuhotyön jälkeen ryöstäjät vaativat itselleen ihailua ja kunnioitusta ryöstösaaliin päällä kuin ryöstö- ja raiskausretkeltä palanneet aateliset pukevat itsensä samettiin kirkon etupenkissä.

 

Kaikki puheet "vauraudesta" säännöstelyn purkamisella on ollut valhetta. Uusliberalismin silmänkääntötemppu tuhokapitalismina.

Voittajien ideologia ilman ihmisarvon turvaamista ja veroprogressiota on muiden orjuuttamista, rikastumisen ihailua pelastuksena rikkaiden luomasta ahneuden helvetistä.

 

Demokratiaa ei ole ilman vahvaa ja avointa valtiota.

Kokoomuksen virkamiehet tekevät kaikkensa salatakseen ja vähätelläkseen valtion ja vapaan yliopistosivistyksen purkamista toteuttavia muutoksia.

Näin valtiota purkavat valtion virkamiehet luulevat kuuluvansa voittajien eliittiin tottelemalla eliittiä.

 

Demokratiaa kuihdutetaan ja pilkataan nyt päivä päivältä. 

Huijarit ja salaliittolaiset eivät joudu vastuuseen valheistaan, joita he väittävät "virheiksi" hyväuskoisten kansalaisten empatiaan vedoten:

jopa Saksan virkamiehet väärensivät asiakirjoja veronkiertäjien Italian liittämiseksi Euroopan tuhokoneistoo euroon.

 

Kuntien hajottaminen SOTE-terrorissa on myös ylikansallista uusliberalismia: pörssiyhtiöille halutaan luovuttaa eli ulkoistaa kuntien toimintoja rahan kuppaamiseksi.

 • Kysymys on ideologiasta, ei vapauttamisesta. Kansalaisia sidotaan ja orjuutetaan kartellien rahastettavaksi perustuslain vastaisesti.

  "Yhtenäisyys" iskusana on täydellinen harhautus tässä hajotusprojektissa.

 

Kreikankin tasehuijaukset amerikkalaisten pankkien avulla tiedettiin etukäteen mutta ideologia määräsi: "Kreikka oli liitettävä euroon" jo CIA:n vaatimuksista.

Hinnalla millä hyvänsä on luotava pelastuskoneisto pankkien ryöstökoneistolle.

Hinnalla millä hyvänsä eli suomalaistenkin maksettavaksi.

Europankkien Velka-ansa ilman sijoittajavastuuta. 

 • Kreikassahan sotilasjuntta eli oikeistoleiitti mafiapuolueina on jatkanut  toimintaansa kulissien takana jatkuvasti CIA:n ohjailemien  rahavirtojen tuella, Nato:n tuella Kreikkaa militarisoiden irvokkaan suurella armeijalla, ja eliitin veronkierron ollessa osa tätä ideologista terroria EU-virkamiesten avulla; tämä on oikeistolaista geopoliittista valtionterroria demokratiaa, vasemmistoa, humanismia ja valtion valhvistumista torjumassa. 

 

Euro on ollut valtioiden vallanluovutusoperaatio uusliberalistisena ideologiana.

On vedottu "Euroopan rauhan aikaan rajoja purkamalla" ja vasemmistolaisiin termeihin "solidaaarisuuteen" tämän euroantautumisen perusteena mutta pitäisi olla jo selvää, että pankkiiriterroristien pseudohumanistiset puheet ovat olleet pelkkiä valheita vallankaappauksessa.

 

Ei Ahon ja Lipposen aloittaman valtion uhrautumisoperaation jatkaminen ole ollut Urpilaiselta virhe vaan ideologinen operaatio kuten EU on pohjimmiltaan vain vallakaappausoperaatio.

Eikä Urpilainen ole operaatiotaan lopettamassa, "virheitään myöntämässä". Vain torjuntaa semanttisella myönnyttelyllä.

Mitään ei muuteta uusliberalistisessa politiikassa, joten mitään tuhoamista ja ideologista sotaa ei tunnusteta.

 

Ideologia vaatii nyt,

että keinottelijoiden ja pankkien on saatava jatkuvasti mielettömiä voittoja pörssin kautta ja kaiken muun ennakkoehtona valtioita ja veronmaksajia verottamalla, rahoja pumppaamalla pois tosimaailmasta paratiisipankkeihin eliitin täydellisen terrorin toteuttamiseksi.

Kuvio on vallansiirtona täydellisen selvä ja Urpilaisen ideologinen  tehtävä jatkuu isojen poikien pelissä:  kieltää tiedostamisen höpötyksellä nyt tämän ideologian vastuu Euroopan tuhoamisessa ja vaatia kansalaisia entistä suurempiin uhrauksiin mm. sakslaisten pankkien puolesta "tukemalla Kreikkaa" .

Tosimaailman tuomioistuimen edessä ei tiedostamisen vakuuttaminen auta - ellei ole suhteita, kokoomuskorttia tai vapaamuurarisuhteita tai salainen tehtäväksianto oikeistolta.

 

Pörssikeinottelijoille Euroopan pumppaaminen tyhjäksi ja sen teollisuuden ulkoistamiseksi on vain hyvä huijausoperaatio globaalin orjatyövoiman ja ympäristön tuhoamisen laajentamiseksi pois eurooppalaisen korkean teknologian saasterajoitusmääräysten ulotumattomiin

- ja pieni Suomi on nyt mukana auttamassa totaalisen plutokratian ja dystopian rakentamisessa.

Perussuomalaisetkin ovat myös auttamassa Urpilaisen ja Kataisen uraa, koska eivät vaadi eurosta eroamista vaan Soini vain viheltelee ja unelmoi omasta EU-urasta torjuessaan "eurokielteisyyttä".

 

 

Yhdessä asiassa ei pidä erehtyä:

jos Urpilaisen langoista vetelevät hyvät veljet saavat Urpilaisen eroamaan kansan vihan tyydyttämiseksi ja paineen laskemiseksi,

niin eivät hallituksen ideologiset ohjailijat muuta politiikkaansa.

Urpilainen oli ja on vain uhrattava marionetti.

 • Jos jotain muutoksia voidaan olettaa,
  koko hallitus tulisi kaataa
  ja eduskunnan pullasorsien pelästyä aidosti vakavia ongelmia eikä vain miettiä omia matkarahahuijauksia ja vapista ryhmäkurivaatimuksista.

 

Urpilaisen eron ei tule aiheuttaa tyytyväisyyttä sillä kabinettien valtapeli, hallituksen valheet Suomen "edusta uhrautuvassa eurosolidaarisuudessa" ja demokratian hajottaminen ei siitä muutu.

Urpilainen on painostettu uskomaan "ettei vahingoita omaa uraansa huipulla", että tavallinen kansa on vaaraksi itselleen ja eliitin "korkeammille arvoille" "todelliseen muutokseen". 

Näin hän uskoo valheittensa ja salailunsa edustavan korkeampaa tavoitetta "kaikkien hyväksi" mutta eliitin ehdoilla kaaosta vastaan, joten hän tuntee olevansa vastuuton mihinkään mikä koskee "tavallista kansaa". 

Hyvin peloteltu Urpilainen ilman omaa tiedostavaa analyysiä valtapelistä kokee olevansa vain kriisitoimija, poikkeusten julistaja, kiltti tyttö isän vihaa estämässä,

ja että kriisissä ei mikään tavallinen päde ja että vain talouseliitti voi ratkaista itse luomansa ongelmat mahdollisimman estottomalla ja "kitkattomalla" vallalla.

 • Masokistinen ja ohjailevaa käskijää odottava Jutta Urpilainen eroaa vielä psyykkiseltä profiililtaan Kataisesta siinä, että hän luulee olevansa hyväntekijä kansalle tottelevaisena isällisen vaativille äänille verhon takaa - kun taas Katainen ymmärtää olevansa mukana eliitin vallankaappauksessa koko sydämestään ja siitä nauttien, parempaa eliittiroolia vain odotellen. Mutta Jutan korruptioidentiteetti on hyvässä vauhdissa, kohta hänkin osaa samaistua vain eliittiin ilman itsepetoksia "ainoista oikeista ratkaisuista" kansan puolesta. 

 

 

 

 • ”Euroopan yhdentyminen

      oli 1950-luvulla CIA:n suurin operaatio.”

Suomen luetuimpiin kirjailijoihin kuuluvan Ilkka Remeksen uusi trilleri Omertan liitto  

– Tavallisesti joudun kärjistämään ja provosoimaan synnyttääkseni draamaa. Nyt jouduin lieventämään ja jättämään tarinasta pois asioita, jotka olisivat tuntuneet liian yliampuvilta ja epäuskottavilta fiktioon, Remes kommentoi kustantajan tiedotteessa keskiviikkona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Eliittimme psykohistoria:


Eliitin suomalaisen identiteetin halveksunnan reaktio EU-fanaattisuudessa 

on muotoutunut  pitkällisen vastuunpakoilun päättymättömön pelkoraivona paljastumisen uhan edessä ja syyllisyyden torjuntana, 1989 laman aiheuttaminen ja jopa alunperin sisällissodan aloittaneen porvarien demokratiaa vastaan hyökänneen terrorikorruption ja Saksalle itsenäisyyden luovuttamisen pyrkimykset eduskunnan sabotoimisena 1917-1945, sen torjutun syyllisyyden mekanismin loputtomana kertautumisena,

eliitin keinottelun rajoittamisen toteutumisen "uhka" eliitille aidossa demokratiassa ja inho kansan solidaarisesta ja nationalistisen realistiseen heräämisestä kaikkeen maan pimeään tapaan salaisissa sopimuksissa valekonsensuksen suojissa, eliitille aito uhka yleisen hyvän humaanissa kansanvallassa nurkkaan jäämisessä ilman korruption elitististä vapautta ja ylemmyyttä.

Demokratiaa on sabotoitu kaikin tavoin, fosfaattikaivosten mielipuolinen lahjoitus norjalaisille ja maanviljeliöiden sitominen lailla pakolla käyttämään vain norjalaisten louhimaa fosfaattia, on räikein esimerkki puoluerajojen yli toimivan oikeiston määrätietoisuudesta ja korruption salaseuroista.  

 

 

 

 

 

 

 •  Taas hallitussopimusta rikotaan ja hallitus haluaa syödä sanansa
    HS: Vihreät ja demarit kiistelevät Fennovoiman luvasta

 

Ydinvoiman pörssiyhtiöt saavat hillittömiä tukia veronmaksajilta

 •  nyt ydinvoiman rakentamiseen Suomessa sijoittavat saavat kaiken moninkertaisesti takaisin huimina sähkökulujen veronalennuksina!

Tämäkö on kapitalismia - pörssin ja energiateollisuuden hyväksi muita energiamuotoja verorahoilla?

 • Tämäkin on ryöstöoperaatio paikallista energiaa vastaan. 

Valtionyhtiöt takaisin ja uusi energiantuotanto, hammpuviljelmät hamppuöljynkin saamiseksi sekä aurinko hyväksikäyttävät massatalot tuotantoon.

 

 

 

 

 

 

 

 


"Me rikkaat olemme odottaneet tätä luokkasotaa
– ja me olemme voittamassa!" Näin toteaa maailman kolmanneksi rikkain mies Warren Buffet voitonriemuisesti.

Rikkaat käyvät luokkataistelua – ja ovat voittamassa

 

 

 

 

 

 

::

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

"Jatkuvia valheita "

Nappasin asiayhteydestään tämän totuuden. Hallitus esittää eri ministerien suulla mustaa valkoiseksi ja toisinpäin. Joskus on Suomessakin ollut aika, jolloin on joutunut poliittiseen vastuuseen jatkuvasta kansalaisille valehtelusta. Urpilainenkin vaan jatkaa sössötyksiään, vaikka aniharva ja asoista todellinen ummikko voisi hänen höpötyksiään uskoa.

Arhi Kuittinen

”Euroopan yhdentyminen oli 1950-luvulla CIA:n suurin operaatio.”

Suomen luetuimpiin kirjailijoihin kuuluvan Ilkka Remeksen uusi trilleri Omertan liitto

– Tavallisesti joudun kärjistämään ja provosoimaan synnyttääkseni draamaa. Nyt jouduin lieventämään ja jättämään tarinasta pois asioita, jotka olisivat tuntuneet liian yliampuvilta ja epäuskottavilta fiktioon, Remes kommentoi kustantajan tiedotteessa keskiviikkona.

* Omertan liitto, totta vai tarua? | Verkkolehti

http://www.kansanuutiset.fi/kulttuuri/kirjat/30692...

&

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/305440...

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Tuo Remeksen kirja kannattaa kyllä jokaisen lukea ja varsinkin niiden , jotka vielä jossain mielensä pohjalla elätelevät pienintäkään uskomusta, että EU olisi ollut tai peräti uskovatsen vieläkin olevan täysin rehellisin ja vilpittömin aikein koottu valtioiden yhteistoiminnnan areena. Onnea vain uskollenne. Lukekaa tuo Remes ja erityisesti myös kirjan lopussa oleva aineisto -tervetuloa vähemmän miellyttävään todellisuuteen.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Tutustukaa Jean Monnetiin, hänen rooliinsa EU:n synnyttämisessä. Henry Kissingerin, hänen rooliinsa maailman politiikassa.

Mikä on CFR (council of foreign relations) rooli euroopassa. Mikä on pankkien rooli.

Connellyn kirja Rotten Heart of Europe: The Dirty War for Europe's Money.

Vuonna 2015 on käsillä Suomen kohtalo. Toivottavasti kansa valitsee viisaasti sillä vaihtoehtojakin on.

Arhi Kuittinen

Kaikkein räikein Urpilaisen valhe on ollut väite "sijoittajavastuusta".

Ja toimittajat myötäilevät vieläkin ja julkaisevat uutisia, milloin Ruotsi pakotetaan euroon.

Mitään sijoittajavastuuta ei ole pörssipankkien sijoittajille - kun rikottiin EU:n perustamislakeja valtioiden omista veloista - ja niin kylvetyistä velka-ansoista tuli nopea vallansiirtomekanismi kohti "pankkiunionia" eli liittovaltiota.

Suurin osa suomalaisista ei tiedä, että Suomi on ainoa tyhmä Pohjoismaa mukana euro-orjuudessa,

euroliitossa mukana maksamassa saksalaisten pankkien velka-ansoilla, joilla Kreikan kautta ostatettiin saksalaisen teollisuuden tuotteita.

2)

Kreikka siis myös pakotettiin velka-ansoilla EU:n sääntöjen vastaisesti ostamaan lähinnä Saksasta tuotteita

3)

ja tuhoamaan omaa paikallista elintarviketuotntoaa.

4)

Samalla Suomessa kokoomus raivoaa valtionyhtiöiden perustamista vastaan, jotta Suomi sitoutuisi syvemmin Euroopan kovaan ytimeen, Saksaan.

Vain uhrautuminen Saksalle on taas kolmennen kerran kokoomuksella sanoma suomalaisille kuten oli sisällissotaa ennen ja ennen talvisotaa.

Arhi Kuittinen

Korkman on joko idiootti tai valehteleva taktinen harhauttaja.

#Korkman ei usko liittovaltioon mutta kannattaa euroa.

Euro ja EU on pelkästään liittovaltioprojektia, alusta saakka.

Suurarmeijan rakentamista ja Amerikan jatkoksi asettautumista, muun muassa.

Ei mitään muuta.

http://www.talouselama.fi/kirjat/euro++jatkuvaa+ki...

Arhi Kuittinen

Näin pankkiunioni höynäyttää meitä kohti liittovaltiota.

Todellinen motiivi tahalliselle eurokatastrofille,

jota media panttaa ja toimittajat pakoievat.

Kts Taloussanomat

http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/10/27/n...

Arhi Kuittinen

Rikkailla on selkeä ideologia.

"Me rikkaat olemme odottaneet tätä luokkasotaa
– ja me olemme voittamassa!" Näin toteaa maailman kolmanneksi rikkain mies Warren Buffet voitonriemuisesti.

http://www.tiedonantaja.fi/2013-22-11/rikkaat-kayv...

Rikkaat käyvät luokkataistelua – ja ovat voittamassa

Toimituksen poiminnat