Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Miksi Long Play ei ole aitoa journalismia

  • Miksi Long Play ei ole aitoa journalismia
  • Miksi Long Play ei ole aitoa journalismia

Varovaisesti.

Sovinnollisesti.

Leikillisesti.

Pelokkaasti.

Suomalainen journalismi. Minkähän käskyn YLE:n journalisti on saanut:
 

a) Keva:n toimitusjohtaja Merja Ailus selitti pikapaluuta YLElle:

 
   "Kannatti palata kotiin"    - IS

 

Herttaista raportointia, näin sympaattisesti suojeltua eliittiä, kuin olisimme taas Neuvostoliiton sensuurijournalismin ajalla.

Tässä olisi vihdoinkin aito journalismin paikka Helsingin Sanomien siunaamalle Long Play-kollektiiville. Suomalainen journalismi.

Kuinka YLE on johtajatasolla poliittinen suojatyöpaikka ja täynnä tabuja ja kohteliaisuuksi eliitille.


 b) YLE:n hallitus on 100% oikeistolaisten kaappaama ja oikeistolaisen propagandan vähitellen jyrkkenevä ujuttamisoperaatio

  - vrt. sensurointiyritys ja ideologinen yritysbisnes-selitysyritys ("vastuu yhteistyökumppaneille")

 

Oikeuslaitos leimasimena ja journalistit poliitikkojen sielunhoitajina.


 Vastakkainasettelu on täällä ja tässä, ihan aidosti oikeisto/vasemmisto -linjalla, sisältäen myös aidosti demareihin ujuttautuneet ultraoikeistolaiset 60-luvun CIA:n miljoonien dollareiden SDP:n rahoittamisen jatkotaktiikkana.

 

Long Play on useimmissa jutuissaan osallistunut tavalliseen median tdellisuuspakoisuuteen. Ei tuoda esille eliitin ideologisia päämääriä ja salaliittoja.

  
 Long Play näyttää näyttelevän Hesarin etäpesäkkeenä, että Suomessa ei ole mitään oikeistolaisen eliitin salaliittoa, laajaa korruptiota ja ideologista kaappausta esim. yliopistojen suhteen ja nyt kevyesti "maastoutuneena" syvänä perinteenä Hesarin oikeistopropagandanssa (Hesarin EU-propaganda ja valheet, Guggenheim-kulttuuri-invaasioyritys ym).

 

Jos "journalisti" puhuu vain yksilöistä ja yksilön "vastuusta", yksittäisistä tapahtumista ja epämääräsessti "ilmiöistä"

eikä näe poliittisia salaliittoja, todellisia päämäärätietoisia valtakuvioita, harhautuksia, propagandaa ja sensuuriperinteitä hyvä veli -korruptiokulttuurina (mm. media-alan "tiedon" manipulaation ja sensuroinnin keskiviikkokerho ja bilderberg- sekä vapaamuurarit-salaseuran jäsenet),

    niin ei häntä voi sanoa journalistiksi. 

 

Oikeusasiamies on julistanut mm. valtion maksamat Bilderberg-matkakulut salaisiksi vastoin valtion avoimuusperiaatteita. Urpilainen väitti toimivansa yksityishenkilönä salaseurassa, sanoiko Katainenkin samaa? Vallan valheet.

Toimittajat ovat halvaantuneen sokeita elitismille ja sen valtavlle mielistelykorruptiolle, pelotekorruptiolle.

 

Matti Vanhanen antoi 4000 000 000 euroa verorahoja keskustaa tukeville eläkerahastoille, eläkerahastot antoivat eliitilleen silti bonukset menestyksellisestä toiminnasta - ja toimittajat olivat hiljaa.
 
Tässä tapahtumassa ilmentyi kaikki suomalainen korruptio mediaa myöten.

 
Kuinka sitoutunut LP on Helsingin Sanomien tukkujournalismiin, konsensusjournalismiin, kun suostui synnytettäväksi Helsingin Sanomien julkaisun kautta?  

 

  • Journalisteja ei näytä lainkaan kiinnostavan ihmiskunnan suurin ympäristökatastrofi ja se faktoina, että Fukushima on jo ollut 100 kertainen säteilylähde verrattuna Tshernobyliin. STUKES on valhedellut Fukushimasta.

    Kaikki hieman ikää omaavat muistamme, kuinka kaikki media suostui Mauno Koiviston ja myös kokoomuksen armeijakenraalien julistamaan sensuuriin Tshernobylin onnettomuuden salaamiseksi, jotta ihmiset eivät kerkeisi ottamaan jodia ja jotta Neuvostoliittokortti säilyisi eliitin valttikorttina jopa katastrofitilanteissa.

 

Näyttää siltä, että Suomen Natoon liittyminen kenraalien salaisin sopimuksin Natoon ja CIA:han on tabu myös Long Playlle.

Primäärit valtajunttaukset eivät kiinnosta?

Suuret julkiset salaisuudet eivät kiinnosta? 
 

Sekään ei journalisteja kiinnosta lainkaan, että juuri armeija on Suomen suurin kansalaisten ja journalistien vakoilija ja profiloija mm. Ruotsin vakoilujärjestelmän ja vakoilulain avulla - ilman kaikkien puolueiden eduskunnan demokraattista valvontaa. Armeija on nyt loose cannon ja palkkasotilaiden kouluttaja Natolle.

"Vapaakauppasopimuksen" oikeistolainen junttaus kohti dollariin sidottua liittovaltiota on jo pitkällä Suomessa "varovaisten" konsensusjournalistien avustuksella - ja perustuslain lopullinen tuho.

Jos journalisti käy kiinni vain yksityiskohtiin ja väistää todella suuret paljastukset vetoamalla "ajankohtaisuuteen" eikä etsi pilliinpuhaltajia lain suojaamana, niin hän ei ole journalisti eikä tunnusta poliittisten liittojen salaista valtaa ja salaisia keinoja Suomessa.

 

Salaaminen on vallan merkki Suomessa entisen Supo-miehen Urho Kekkosen ja Rydin jäljiltä. 

Tällä hetkelläkin toimittajillekin tarpeen vaatiessa vihaisia poliittisia vaatimuksia esittävä eduskunnan sensuroivana ja pelottelevana pääsihteerinä on oikeistolaisen Supon mies, Tiitinen Seppo, "juhlamestari", eliittioopperalle kymmenien miljoonien kulttuuritukia varmistava spesiaalimies. 

Eikä se näytä tabuna kiinnostavan journalisteja.

 

Lestadiolaiset, Rotary-klubi ja Lions-klubi ovat myös oikeistolaisia salaliittoja, jotka eivät puhu suoraan ideologisesti mutta toimivat ideologisesti oikeistolaisen agendan ajamiseksi esim luomalla illuusiota korruptoituneiden rikkaiden hyväntahtoisesta toiminnasta.

Sulle mulle sovitaan saunassa ja rakenna sitten helposti homehtuva koulu, jooko, hyvä pisnes, ota ryyppy. 

 
 

Tiedoksi kaikille journalisteille:

        salaaminen on aina vallankaappaus.

 

 


 

 

 

 

 

 

Miksi kokoomus on todellakin Suomen talebanit,

kulttuurin ja akateemisen riippumattomuuden korruptoija (mm. case Himanen ja yliopiston rahankäytön salaaminen ulos valtion läpinäkyvyysperiaatteesta mm. Turun yliopiston uusi "Yhdysvaltojen tutkimuksen instituutti"),   

joka muistuttaa CIA:n värväyskeskuksia ympäri itä-Eurooppaa.

Turun tauti on maan tauti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuinka eliittiin ajetaan sisälle bemarilla ja voitelulla valtion veronmaksajien rahoilla: 

 

 

 

 

Todella isot vedätykset haudataan hartaasti journalistien toimesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

::

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Longplay voitti uutisraivaajapalkinnon Slushissa, 250000 euroa. Jutut kylläkin vain samaa tasoa kuin Hesarin kuukausiliitteen pitkät jutut, joten tuo innovaatiopalkinto ei tullut innovaatiosta.

http://uutisraivaaja.fi/

Lähtölaukaus Himasesta vuosi sitten lienee tarkkaan harkittu.

minnam ahonen

"Innovaatio" taisi olla tuo (free-)journalistin uusi ansaintamalli.

Mutta oliko senkin joku jo keksinyt muualla? Taisi olla.

Käyttäjän MatiasKapanen kuva
Matias Kapanen

Yksilön vastuu eläinten vallankumouksen liskojen gonzojournalismina luokitellaan journalismiksi ilman läsnäolevan uhkan nimittelyä paradoksisin salaliittoteorioin.

Oikeistolaisen eliitin salaliitot koskevat palkkausjärjestelmiä nimikkeiden sijaan. Esim. Hamburg Freezersin jääkiekkoilija David Wolf haluaa säilyttää identiteettinsä. Se on tunnustettu. Jokin taho luultavasti jättää maksamatta tai muuta vastaava mitä identiteetin muuttaminen olisi voinut tuoda muassaan. Työkulttuuria karttava valkoinen oikeistoeliittisuomi ei hyvä veli -järjestelmän vuoksi välitä koulutuksesta, nimikkeistä, työhistoriasta jne. koska cv:t eivät ole erityisen vaikuttavia faktoreita.

CIA saattaa edistää suburbanisoitumisen lieveilmiönä turhia patentteja tekaisseiden maailmanvaltiutta (David Harvey).

Arhi Kuittinen

Iltalehden tietojen mukaan Kevan toimitus-johtaja Merja Ailus ehdotti itse erikoista vaihtoautojärjestelyä. Lue lisää

IS: Kuitit kertovat Keva-pomon luksusremontista

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013111517726022_u...

Arhi Kuittinen

Kun puhutaan johtajan tehokkuudesta ja tehtävänkuvasta, onko se tosiaankin veronmaksajien rahojen tuhlaamisen tehokkuudessa ja puoluekirjassa?

Tätäkö äänestäjät haluavat?

Keskustan ego on taas paisumassa kuin Kekkosen aikana.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013111417715056_u...

Arhi Kuittinen

Pekka Perän Talvivaara-salkusta haihtui minuutissa 6 miljoonaa.

Joskus maailmassa on oikeutta - kunhan valtiotamme ohjaava ja itse Talvivaaraan sijoittaneet, ei-itsensä jäävänneet poliitikot eivät nyt taas pumppaa rahoja sijoittajille tässä korruptiosysteemissä.

Talvivaaran etuja ajaneet ja lakeja purkaneet poliitikot on erotettava pätemättöminä.

Sen nimi olisi demokratia.

Tarvitsemme aitoja valtionyhtiöitä,

joissa on 100% valtion ohjaamisvalta vaikka sijoittajia hyväksyttäisiin.

http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/pekka+peran+...

Arhi Kuittinen

Tällainen on Kevan kohupomo – jonon ohi toimitusjohtajaksi?

Merja Ailus valittiin Kevan johtoon, vaikka lukuisilla hakijoilla oli korkeampi koulutus ja parempi talousalan työkokemus.

Poliitikot ovat tehneet valtiosta eliitin orgiat ja Suomesta orjien synkkenevän marssin.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128862087305...

Arhi Kuittinen

Matti Vanhanen antoi 4000 000 000 euroa verorahoja eläkerahastoille, eläkerahastot antoivat eliitilleen silti bonukset ja toimittajat olivat hiljaa.

Tässä tapahtumassa ilmentyi kaikki suomalainen korruptio mediaa myöten.

Arhi Kuittinen

5 § (24.8.1990/769) Luottamusaseman väärinkäyttö. Jos se, jonka tehtävänä on hoitaa toisen taloudellisia tai oikeudellisia asioita,

väärinkäyttää luottamusasemaansa

* ryhtymällä sellaiseen toimeen, johon hänellä ei ole oikeutta, tai
* jättämällä tehtävänsä kokonaan tai osaksi suorittamatta
ja siten aiheuttaa vahinkoa sille, jonka asioita hänen tulee hoitaa, hänet on tuomittava luottamusaseman väärinkäytöstä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

J.Nummela:

Rakenteellinen korruptio on luottamusaseman väärinkäyttöä ja sitä voidaan tarkastella myös

- kavalluksen näkökulmasta; kavallus on laissa rajattu koskemaan omaisuutta ja oikeus käyttää valtaa on kansan "omaisuutta",

sekä
- valtiopetoksen näkökulmasta; korruptiorikoksissa ei käytetä fyysistä väkivaltaa, mutta niissä kansalta "anastetaan" sille kuuluvaa valtaa

Korruptio Suomessa on hienovaraisempaa ja ovelampaa kuin missään muualla maailmassa. Kaukomailla epämiellyttävistä tilanteista voi selvitä sujauttamalla setelinipun viranomaisen taskuun. Suomessa korruptio on hyväsisko ja hyväveli -verkostojen varassa toimivaa. Kulttuurin kentällä nämä rikollisverkostot ovat kaikista hienostuneimpia ja hienovaraisimpia.

Olennaisianta on se, että kulttuurikentän hyväveli -verkostot eivät ole näkyviä organisaatioita edes kentällä toimijoille.

Hyväveli -verkosto jakaa varoja ja valta-asemia.

Säätiöt ovat tunnettuja tämän toiminnan jalostamisesta äärimmäisen hienostuneisiin kriminaalisuuden muotoihin.

Verkostoissa syntyy epätervettä vastavuoroisuutta ja kiitollisuudenvelkaa. Olemalla lojaaleja verkostossa toimiville saadaan etuja, joita muut eivät saa. Samalla tiedetään, kuka edun on järjestänyt ja syntyy odotuksia: "kun minä hoidan tämän asian, niin sinä hoidat tuon". Hyväveli -verkosto sulkee muut ulkopuolelle, se suojelee aina jäseniään.

Kulttuurin kentällä ei ole mitään merkitystä sillä mitä nämä jäsenet oikein tekevät.

Tavallaan kaikki tekeminen on vain "kulissia", "huijausta", näennäinen peruste yksimielisyydelle hyväveliverkostossa, joka kuitenkin perustuu vain etujen ja rajojen haalimiselle. Pyrkimyksenä tietysti on, ettei kukaan saisi tietää. Kun asiat sitten tulevat julki, tilanne on ikävä kun koko taiteilijanmaine on kerralla menetetty.

--

Rakenteellinen korruptio tarkoittaa kirjallisuudessa kriitikon, kustantajan tai apurahalautakunnan omaksumaa näkemystä, jonka mukaan eturistiriidoissa velvollisuus on tukea ennalta määrättyä osapuolta tekstiin katsomatta. Lisäksi erilaisten taiteellisten kollektiivien "täydentäminen" poliitikoilla, koska nämä julkaisutoiminnassaan tarvitsevat korruptoituneen sektorin hyväksymispäätöksiä. Korruption tuomitseva tavallinen lukija ei miellä kulttuurikentän tapahtumia korruptioksi vaan eliitin oikeudeksi, jopa makuasiaksi.

http://kaymala.blogspot.fi/2013/11/jarjestaytynyt-...

Arhi Kuittinen

Korruption huipentuma:

massatuho ja ihmiskunnan itsemurha.

Bayer vaatii EU:ta perumaan mehiläisiä tappavan torjunta-aineen käyttökiellon,

jonka pitäisi astua voimaan 1. päivä joulukuuta tänä vuonna. Jos Bayer onnistuu vaatimuksessaan, se ei ole takasiku vain Euroopassa, vaan voi johtaa siihen, että yritykset pelastaa mehiläiset loppuvat maailmanlaajuisesti.
Sum of Us-organisaatio pyrkii kampanjallaan taivuttamaan Bayerin luopumaan vaatimuksestaan.

https://action.sumofus.org/a/secret-plan-to-save-b...

Arhi Kuittinen

Kumileimasinten KEVA - kuinka kumileimasimet voidellaan;

Tuntuu, että toimittaja ei ole ymmärtänyt suomalaisen korruption luonnetta:

" ... valtuuskuntalaisilla ole hajua edes siitä, mitä he ovat itse päättäneet. Valtuuskunta on kumileimasin, jolla ei ole ollut osaa tai arpaa mihinkään, ei myöskään toimitusjohtajan valintaan.

Esityksen toimitusjohtajan nimityksestä tekee Kevan hallitus, mutta todellisuudessa asiasta päättää keskustapuolue, jolle toimitusjohtajan paikka on jyvitetty. Sekä edellinen toimitusjohtaja Markku Kauppinen että Merja Ailus ovat keskustalaisia kunta-alan jyriä. Kauppinen on muun muassa Kuhmon, Kivitaipaleen ja Savijärven entinen kunnanjohtaja. Oikeustieteen kandidaatti Ailus on puolestaan STTK:laisen Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton Jytyn puheenjohtaja, eli entinen ay-johtaja.

Sen enempää Kauppisella kuin Ailuksellakaan ei ole riittävää asiantuntemusta päättää siitä, miten 37 miljardin rahastoa hoidetaan. Siinä missä yksityisten työeläkeyhtiöiden johtajat, kuten Varman uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Risto Murto tai Ilmarisen talous- ja eläkepoliittinen johtaja Jaakko Kiander, ovat talouden asiantuntijoita ja aktiivisia yhteiskunnallisia keskustelijoita, Merja Ailus ei ole juurikaan näkemyksiään Suomen taloustilanteesta esittänyt... "

Lue koko juttu - alkuvakuuttelu on jotenkin outo.

http://fifi.voima.fi/blogikirjoitus/2013/marraskuu...

::

Arhi Kuittinen

Kalle Isokallio: Median pitäisi tuoda esille Kevan 30 kallista suojatyöpaikkaa. Se porukka ei tee siellä mitään.

Puolue-eliitin on disneyland.

Tätä korostaa se, että kukaan ei ole missään vastuussa mistään suomalaisessa poliittisessa urakarusellissa.

Sisäpirit suojaavat aina selustan.

Siksi eliitti on suojeltu ja haluttu piiri.

Arhi Kuittinen

Toimittajat ovat antaneet väärää tietoa KEVAn johtosäännöstä;

- sen mukaan tj valintaa ei ole delegoitu hallitukselle, vain palkka.

eli valtuuskunta päättää !

http://www.keva.fi/SiteCollectionDocuments/Tietoa_...

Arhi Kuittinen

Valtio-opin professori haukkuu hallituksen salakähmäisyyttä EU-asioissa

Asiantuntija vertaa Suomen avoimuutta EU-asioiden päätöksenteossa Vatikaaniin

Toimittajat ovat todella alistuneita Kataisen ja EK:n höpötyksille vaikka perustuslakia ollaan nyt tuhoamassa.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1384664486805?jako=0c55e...

Arhi Kuittinen

Aarno Laitinen valottaa KEVAn salaisia poliittisia kuvioita ja Helsingin Sanomien kostojournalismia, joka on suoraa politiikkaa.

Taaskaan korruption laajuutta eivät journalistit avanneet vaikka olisi ollut selvä tilaisuus avata kokoomuksen laajenevaa korruptiota Kevassakin.

- Media on nyt meuhkannut Ailuksen edustusmenoista, mutta riviäkään ei ole ollut Laura Rädyn edustusmenoista. Räty on törsännyt eläkeläisten rahoja syöttääkseen ja juottaakseen kokoomuslaisia kavereitaan.

- Tietenkin voi väittää, että Keva oli jo alun perin tyhmä, kun se ei valinnut toimitusjohtajakseen Helsingin Sanomien Tuomo Pietiläisen isää, joka pyrki virkaan. Eläkeyhtiö olisi välttynyt monelta riesalta.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2013/12/...

Suojelevatko muut journalistit Hesaria näin tiiviisti?
Kyllä.

Toimituksen poiminnat