Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Kun Suomi miehitettiin - kokemuksia Piiritystila-elämyspelistä

Kun Suomi miehitettiin

tai Palestiina Suomessa

 

Kuinka Palestiinan tilanne eroaa Etelä-Afrikasta tai  aikaisemman Saksan ghetoista? 


Aihe on vakava ja yhä vakavampi, kun Suomea uitetaan salaisella ulkopolitiikalla yhä syvemmälle Natoon tai tarkemmin sanottuna Naton valtapiirin alle.

Natokenraaalit eivät malta odottaa hetkeä, kun he voivat lähettää turkkilaisia "Nato-sotilaita" perustamaan varuskuntia Suomeen Lipposen ja Kataisen talousterrorin jäljiltä "rauhanvalvontaan", käynnistämään Talvivaaraa uudestaan ja suojelemaan kaikkia uusia ylikansallisia kaivoksia ja tietysti myös provosoimaan Venäjää uudessa kylmässä sodassa.  

 
Kuka vielä luulee Natoa rauhanjärjestöksi?

Syyrian jälkeen Suomi? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

::

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Martti Kauppila

Suomea ei voi miehittää mikään muu maa kuin Venäjä. NATO ei miehitä ainuttakaan sen jäsenmaata.

Veikko Korhonen

Meillä on Euroopassa koko ajan menossa laajamittainen miehitys, vaikka emme sitä vielä tajua. Tiesulkuja kun ei vielä ole ja tienvarsipommit eivät vielä räjähtele. Joukkojen siirrot ovat kuitenkin mittavia, puhutaan miljoonista vuositasolla.

Käyttäjän MatiasKapanen kuva
Matias Kapanen

P. Haavikon mukaan Nato tarvitsee suomen armeijan maasto-osaamista.

Shanghai Worldexpon Ishoj:n premiessä kiinalaisessa raitiovaunussa ei ollut sotilaita. Animaatiossa öljynporauksen ympärille rakentuvat kaupungit puhuttavat muussakin mediassa Fracking kuohuttaa tunteita FAllgemenein lehtikuvissa vasta NATO uhkailee siviilejä ilman perusteluja vaikka Libyaan hyökättiin Danten cantojen käskystä kuin Raamattua lukien Armadillo Guevarat kerjäävät Suomea sikojenlahdenmaihinnousuun eikä Erasmuseliitti jätä ketään ilman merirosvolippua baarin putkaan nukkumaan.

Todellisuudessa Turkkilaisten Solidaarisuus -osanotto Lampedusan NATOn vastaisiin mielenosoituksiin on vaikuttanut Hampurissa hyvin asialliselta.

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Onhan se huolestuttava yhtälö, että kovaa velkaantuvalla valtiolla joka tuhlaa ne kaikki rahansa sotakalustoon, on joukkoja Euroopassa strategisissa kohteissa. Sotilasliitto on vain harhaa, liitossa meillä olisi vastaavia joukkoja heidän pääkaupunkinsa liepeillä, yhteistyön nimissä.

Vaikea kuvitella Venäjän olevan uhka, varsinkin kun se tilanne missä oltiin 1900-luvun alussa on kääntynyt päälaelleen. Kuvainnollisesti: Porkkalassa on uusi isäntä.

Kakkoskommentti, pelottavaa mutta totta.

Toimituksen poiminnat