Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Arhinmäki hajottaa salailemalla ja harhauttamalla

  •  Arhinmäki hajottaa salailemalla ja  harhauttamalla
  •  Arhinmäki hajottaa salailemalla ja  harhauttamalla


Arhinmäki hajottaa salailemalla ja  harhauttamalla:   

* Vasemmisto epätietoisissa tunnelmissa

      - "Hullua, jos joutuu äänestämään säkit päässä" - IL


 Surullista jos todellakin vasemmistoliitto sallii despotismin.

Uusi puolue on valitettavasti ainoa todellinen vaihtoehto uudelle vasemmistolle, jos Arhinmäen terrorille kokoomuksen ja EK:n sävellajissa alistutaan uudestaan.

    Hajota ja hallitse.

 

On turha luulla, että luokkasota ei ole käynnissä, jos eliitti huutaa ettei luokkasotaa ole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112317755230_uu.shtml
Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (36 kommenttia)

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

Onhan se perin huvittavaa jos äänestävät mistään ilman että Arhinmäki näyttää mitä hallituksessa olo jatkossa olisi.

On siinä puheenjohtaja kun on päättänyt pääsevänsä helpommalla kun ei ihan kaikkea paljasta.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Heh heh.

Puoluevaltuusto tekee tänä iltana demokraattisen päätöksen, johon vähemmistöön jäävät eivät tule olemaan tyytyväisiä....

Lauri Korhonen

Osa kannattajista selvästi on asettunut jo valmiiksi enemmistön puolelle päätöksestä riippumatta. Onhan voittajan kyydissä matkanteko paljon mukavampaa.

Heh heh.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Heh heh, ja osa vasemmistolaisista ja huomattava osa (jostain syistä) ei-vasemmistolaisista on asettunut Vasenryhmän puolelle päätöksestä riippumatta.

Lauri Korhonen Vastaus kommenttiin #5
Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Uusi puolue vasemmalle? Jos tarkoitetaan vasemmistolaisella uudella puolueella, niin sen muodostuminen olisi rahvaalle parasta, jos vasemmisto ryhdistäytyisi ja kokoaisi voimansa yhteen. Tämmä hemmetin vasemmiston sirpaloituminen ja vapaasti myllertävän suurpääoman edessä nöyristely tekee ja on tehnyt entisistä kannattajista välinpitämättömän apaattisia.
Lukuunottamatta joitakin joita vielä kiinnostaa populistien sirkuhuvit.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Käväisin lukemassa Kansan Uutisten keskustelupalstaa ja aika epätoivoiselta näyttää Arhinmäen hallituslinjan tukijoiden puolustuspuheet, siinä pelataan lähinnä mielikuvilla ja pelotellaan oppositiovaihtoehdolla. Fakta on että hallituksen tekemä politiikka on kaikkien hallituspuolueiden hyväksymää ja kannattamaa politiikkaa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Harvoin kai sitä hallitukset tekevät sellaista politiikkaa, jota ne eivät hyväksy...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Antikainen jatkuvasti saivartelee ja sitähän se on jos asiakysymyksissä argumentit on vähissä kuten vasemmistoliitolla hallituksessa. Huono puolustelu on ettei mitään mahda kun isommat jyrää, mutta mukana pitää roikkua.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #9

Makkosella taas offensiivivaihe päällä, Vasemmistoliitto tekee tänä iltana oman ratkaisunsa DEMOKRAATTISESTI ihan riippumatta oppositiopuolueiden kommentaattoreiden heitoista....

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen Vastaus kommenttiin #10

Demokraattisesti säkki päässä.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #11

Tarpeellisen tiedon varassa valtuusto tekee päätöksensä -

"Arhinmäki korosti sitä, että tänään ei puhuta päätöksestä, joka olisi jollain tavoin lopullinen. Hän totesi, että kuntarakennepaperin jälkeen tulee agendalle jatkuvasti uusia asioita.

– Tiedämme, mitä isoja asioita hallitukseen on tulossa. Kehysriihi, rakennepaketin ratkaisut, eläkepaketti. Siellä tarvitaan sitä, että tavallisen suomalaisen keski- ja pienituloisen työntekijän, työttömän, eläkeläisen ja opiskelijan asemasta pidetään huolta, hän sanoi ja totesi nyt arvioitavan, mikä on paras tapa viedä eteenpäin vasemmistoliitolle keskeisiä asioita.""

Tokihan Arhinmäki ei lavertele puoluevaltuuston ulkopuolisille hallituksen kuntapaketin yksityiskohtia, vaikka puoluevaltuuston kokouksessa ne tulevatkin käsittelyyn...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #13

Olet näemmä jo päättänyt, että jatkatte Jykän kimppakyydissä ehdotettiin mitä tahansa ja ennenkuin Arhinmäki on edes kertonut missä mennään!!
Moista uskoa loi vain puhemies Mao ja nyt Jykän virkamiehiltä tilatut "Kataisuudet"!!!
Fantsua!

Henry

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #15

Puoluevaltuusto tekee päätöksen ja tietenkin puolueen jäsenet tukevat jatkossa tehtäviä valintoja ja linjastrategioita lojaaliussyistä - aika lailla koomista olisi muutoinkin, jos puolueet alkaisivat sisäisen vähemmistön pillin mukaan marssia...

2/3 puolueen kannattajista on tyytyväisiä hallituksen eu-politiikkaan, mikä sisältää myös eu-tukipaketit.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/307884...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #17

Tästä ei ollut kyse, mutta vastatan nyt tähänkin olkiukkoon:

Lue linkistäsi kommentit - ja huomaat, ettei tuo kysely ole ihan sitä miltä se näyttää. ;>)

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #19

Kyse oli siis siitä, että tiedät jo mitä mieltä olet, ennenkuin tunnet tosiasiat.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #20

Minulle käy valtuuston tekemä päätös, hallituksesta lähtemiselle ja siellä pysymiselle on kummallekin kestäviä perusteita. Tuolle päätökselle olen lojaali.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Jos jossakin, niin tämä on ensinmäinen kerta, jolloin ajatuksemme kohtasivat. Ihmettelen itsekkin tätä mielivaltaa, kannattajia viedään kuin lampaita teuraalle. Missä on todelliset ajattelijat vasemmistossa, en halua uskoa vasemmistolaisia noin vietäviksi (yksinkertaisiksi ). Vasemmistoliitto on paneutunut, täydellä mielellä ja sydämmellä pelastamaan mailman. Ei sitteenkään, nyt taistellan vihreänpuolueen kannattajista." Uusi puolue on valitettavasti ainoa todellinen vaihtoehto uudelle vasemmistolle ". Tässäkin asiassa olen samaa mieltä. Suomessa ei ole eikä tule olemaan, kuin muutama suku joilla on varallisuus. Herra antaa ja Hera ottaa, mietippä tätä.

Arhi Kuittinen

Kuulemma puoluevaltuustossa on annettu nyt twiittauskielto (twitteriin).

Tieto on valtaa ja sensuuri kaikista suurinta valtaa.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Tarvitaan ilman muuta uusi TosiVasemmisto-puolue!

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Eurokriittisille vasemmistolaisille on jo olemassa puoluekoneistoja, SKP lähinnä, jos sitä ajat takaa. HUomaa, että eduskuntaryhmästä eronnut ns. Vasenryhmäkin haluaa itse kuulua nykyisen Vasemmistoliiton jäsenistöön - uudelle puolueelle ei tosiasiallista tilausta siis ole.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Väärä oletus, väärä kysymyksenasettelu ja info sekä väärä johtopäätös.

Vasemmisto tarvitsee puolueen, jossa ajetaan ensisijaisesti prekariaatin asiaa. Siis epävarmassa tilanteessa elelevät vähävaraiset. Näitä on noin 1/5 kansasta.
VAS ei edusta heitä, vaan päinvastoin siunaa tekemättömyydellään tilanteen pahenemisen.

Tähän asiaan tarvitaan uusi puolue.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #21

Pätkätyöläiset ja muut epätyypillistä työelämää harrastavat kuuluvat Vasemmistoliiton kohderyhmiin, ja tässä epävakaassa populismin hallitsemassa poliittisessa tilassa Vasemmistoliiton tuleekin olla päätöksenteon keskiössä estämässä tilanteen paheneminen - Suomi on kestänyt talouslaman seuraukset hyvin...

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Haloo, näin ikäyntyneenä henkilönä haluaisn kysyä Juho, oletko tosissasi. Nykyinen vasemmisto vie Suomea kohti täydellitä tuhoa.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen Vastaus kommenttiin #26

Kehitys kehittyy ja maailma muuttuu, vasemmisto oli vielä ay-liikkeen syntyaikoina 30-luvulla vahvasti puolustamassa protektionismia ja kansallisvaltioita. Nyt moraalisen yhteisön rajat ylittävät valtioiden rajat ja vasemmistonkin tulee sopeutua suurempaan vastuun jakamiseen - nykyinen puoluejohto on mielestäni jopa "ajastaan edellä".

Hallitushan ei muuta linjaansa muuta kuin kovempaan suuntaan, jos Vasemmistoliitto jäisi siitä ulos - ja edes oppositiolla ei ole tarjota parempaa vaihtoehtoa näennäisestä kriittisyydestään huolimatta.

Vasemmistoliitolla on arvomaailma säilynyt mielestäni selkeänä...

Merja Heikka Vastaus kommenttiin #28

No en minä nyt tiedä, onko se kovinkaan selkeä arvomaailma. Ennen SKDL ajoi suomalaisten työläisten etua, ja parempaa sosiaaliturvaa. Nykyisin Vasemistoliitto kannattaa heikompaa sosiaaliturvaa suuremmilla verokannoilla (liittovaltiossa on yhteinen verotus, ja "köyhempiä" -lue vielä Suomeakin korrutoituneempia valtioita - on tuettava. ja kukapa se muu maksaa kuin keskiluokka ja köyhät. Ja vapaata kilpailua työmarkkinoilla/ palkkojen laskua.

Ja se joka kerää tästä kaikesta potin on kansainvälinen kapitalismi ja osittain myös mafia.

Onko kaikki hyvin siellä? kop, kop...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #28

Yritän heittää tästä aiheesta blogin; => eli miksi ei ole *kenenkään* edun mukaista kertoa nuorisolle totuus EUn ns. vasemmistolaisuudesta ja ns. vihreydestä.

Käyttäjän paulisumanen kuva
Pauli Sumanen

Miksi vaaditaan uutta vasemmistopuoluetta Vasemmistoliiton vasemmalle puolelle. Eikö siellä nykyisin olevat riitä? Kohtahan meillä on vasemmistopuolueita enemmän kuin muita yhteensä.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Ja riittääkö jokaiseen vähintään yksi jäsen. kaiketi ainakin yksi olisi oltava vai onko mahdollista olla ns. pöytälaatikkopuolueita?

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Paulille:
Koska VAS tuhoaa itsensä ja kun se putoaa alle 4% ei ole enää takaisin tulemista - häviäjät harvoin nousevat (en muista yhtään sellaista puoluetta).

Merja Heikka

Minusta Arhinmäellä ei ole muuta idologiaa kuin persufobia.

Vasen ryhmä sitä vastoin on tehnyt yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa sen mitä olen seuraillut, ainakin yhteisten välikysymysten muodossa.

Varsin vähän on pussissa silloin tarjottavaa, kun aate pitää perustaa vihaan ja ennakkoluuloon.

Mitä pahaa perussuomalaiset ovat tehneet? Yhtäkkiä se luonnollinen kansallisvaltioajatus on tehty 30-lukulaiseksi kumpujen öiden kauhukuvaksi. Miksi meidän kaikkien pitäisi mennä pussit päässä hoilaten Eurostoliittoon.

Arhi Kuittinen

Vasemmistoliitto jatkaa hallituksessa

Vasemmistoliitto jatkaa hallituksessa. Puoluevaltuuston ja eduskuntaryhmän yhteiskokous äänesti tuloksen.

43 hallitukseen jäämisen puolesta, 24 vastaan.

KU

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/308290...

Arhi Kuittinen

Matti Laine: Onko moraalimme häviämässä?

Kysymyksiä, joita vasemmistoliiton eliitti keskittyy väistelemään.

http://www.youtube.com/watch?v=b3poz_gM2Bs

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Kyllä tämä kertoo että saamme olla aitiopaikalla seuraamassa puolueen loppumista.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Toivottavasti, sillä Arhinmäki edustaa hörhövasemmistolaisuutta.

Arhi Kuittinen

Vasemmistoliitto on tuomittu ikuiseksi SDP:n apupuolueeksi.

Aina kun vasemmistoliiton voimistumiselle näyttäisi aukeavan sauma,

muut puolueet, erityisesti SDP ja kokoomus levittävät sen eteen punaisen maton, jonka houkutusta vasemmistojohtajat eivät voi vastustaa.

Näin puolue ei pysty luomaan itselleen omaa, demareista erottuvaa vahvaa profiilia."

:: iltalehden kerrankin ajan pulssilla oleva kirjoitus :

http://m.iltalehti.fi/paakirjoitus/201311261776310...

Toimituksen poiminnat