Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Vielä uskonnon poliittisesta merkityksestä

  • Vielä uskonnon poliittisesta merkityksestä


Vielä uskonnon poliittisesta merkityksestä.Eliitin arvomaailma on aina velvoitejärjestelmä köyhille.

Eliitin arvot ohjaavina arvoina, eliitti enemmistön määrittäjinä.

Uuvuttava ihannesysteemi, joka ei velvoita rikkaita vaan vain köyhiä. Ruoskaa ja oopiumia, syntioppina ja tuonpuoleisina taivasvisioina.Usko mitä sinulle sanotaan.

 

Itsensä häpeäminen ja naurettavissa seksuaalisissa syntimielikuvissa rypeminen on eliitin etuasemaa ajavalle kirkolle tärkeämpää kuin inhimillisyyden ja tasa-arvon ajaminen eliitin korruptiota vastaan.

Eliitin arvomaailman kulisseina ja uskontoina on aina toiminut epäpolitisoiva kirkko ja pappiskultti, joka lupaa tasa-arvoa mutta kieltää tasa-arvopyrkimykset.  
 
  
Eliitti luo uskonnolla idealismia ja haaveita ilman ideologiaa.
 
Rikkaiden muita tuhoava ahneus ei ole suurempi synti kuin makeanhimmo ja nuorten sekstailu avioliiton ulkopuolella kirkon silmissä - mutta köyhien solidaarisuus ja poliittinen aktiivisuus on suurta syntiä "uskonnollisen" kilvoittelun järjestelmässä tavalliselle kansalla. Kirkko korostaa sanaa tavallisuus kuten Sauli Niinistö.

Eliitin uskonto on tekopyhyys.

Kirkko kieltää kiihkeästi taivaan maan päällä - köyhiltä.

Rikkaille yletön omistaminen esitetään siunauksena, josta kiitollisena oleminen on riittävä uskonnollinen suoritus rikkaille. Kunhan tunnsutaa kirkon teennäisen uskonnollisen tasa-arvon.    

 
”Toivoa” kansa saa vain alistumalla ja anomalla armoa uskonnollisessa kuvastossa.

Kirkko tarjoaakin eliitille armoa anovan kansan uskontoinstituution ja "nöyrän kristityn identiteetin"  kautta.

 Tuotteistettu ja lamauttava toivo.

Jeesus on keppihevonen eikä Jeesuksen sosialistisia ehdottoman eettisyyden vaatimuksia muisteta muuta kuin ”taivaslupauksina maallisen elämän jälkeen”.
 
Jeesus on uskonnollistettu vaarattomaksi.
 
   -  Me rikkaat ja materialistit ihailemme teidän köyhien henkisyyttä vaikka emme itse arvosta lainkaan henkisyttä. Me emme samaistu teihin mutta te voitte kerjätä meiltä huomiota korkealla moraalilla, sokeudella ja hyväuskoisuudella.  Ottakaa vastaan ihailumme. Älkää kuitenkaan tehkö kuten me vaan tavoitelkaa korkeampia arvoja niin saatte arvostuksemme ja kirkkolaitoksen suoman syntien antaaksiannon. Ihailkaa rikkaita mutta älkää kuvitelko voivanne uskoa solidarisuuteen ja kansanvaltaan resurssien jakamisessa. Koska eliittijohtajanne ovat kristittyjä, teidän täytyy uskoa heidän olevan teidän kältaisianne ja teidän täytyy unohtaa vallankäyttäjien vastuu valheista, jotta olisitte kirkon velvoitteiden mukaisesti eliitille kelpaavia kunnon kansalaisia.


Elitistinen arvojärjestelmä on kaksoisstandardien ylläpitämistä.

Kirkon pappiskultti on täydellinen kuva elitistisestä maailmanjärjestyksestä.

Eliitin edustaja paimentamassa karjaa seremoniamestarina. Tasa-arvon ja eettisyyden kapina on perversoitu pappien/eliitin juhlakirkoksi, Mars-jumalan valtionkirkoksi, sotilaspapeiksi.

Eliitti ihailee Jeesusta kunhan se hyypiö kuitenkin aina ristiinnaulitaan happy endinä.

Kirkko on aina hyväksynyt eliitin luokkasodan ja tuloerojen kasvattamisen mutta on esittänyt vasemmiston humanistisen solidaarisuuden ja poliittisen aktivoinnin jumalattomana ja vaarallisena. "Emme saa tavoitella taivasta maan päälle". Kirkko vastusti ankarasti hyvinvointivaltiota ja lasten koulutusta. Kirkko ei ole muuttunut mihinkään elitistisenä hierarkiana ja oudosti valtioon sidottuna kirkkohallituksena.

Veroprogression purkamiseen kirkko on reagoinut vaatimalla köyhiltä entistä ihailtavampaa "keskinäistä" solidaarisuutta ilman hyvinvointivaltiota ja veroprogressiota yhteisen yhteiskunnan puolesta.

  • Sauli Niinistön poliittinen puhe ihailtavan harmittomista, suurien arvojen köyhistä ja solidaarisesti ja armollisesti rikkaiden rikastumiselle alistuvista köyhistä on vain lainattu kirkosta.

Kansanvalta eli suora demokratia esitetään Niinistönkin projektissa syntinä, enemmistön uhkaavana diktatuurina. Leipokaa köyhät pullaa niin ongelmat unohtuvat.

  • Unohtakaa köyhät se, että verohelpotuksia annetaan 23 miljardia joka vuosi oikeistolaisten eliittiryhmien rikastuttamiseksi ja veronkierto on tehty tahallaan helpoksi kokoomuksen ja keskustan ministerien lain sabotoimisella.

   

 Uskonnolla luodaan sentimentaalinen illuusio ja harha tasa-arvosta ”me kaikki syntiset”, ”olemme kaikki yhtä syntisiä” mutta kirkko tukee rikkaiden rikastumista muiden halpapalkalla ja kurjistamisella, "tyytyä omaan osaansa".

Jeesuksen vertauksia käytetään perverssisti  korostamaan eliitin koskemattomuutta. Köyhät olkoon iloisia pelastuksestaan sillä köyhyys varmistaa tuonpuoleisen pelastuksen kirkon maireassa julistuksessa.

Ihmiset opetetaan ihailemaan omaa nöyryyttään. Rikkaiden paheksuminenkin on johdettu ja jalostettu äärimmäisen passivoivaan oman nöyryyden ihannointiin uskonnon ja puoluekurin kautta. Muuta reaktiota harvoin näkee, vastuuseen vaatimista isoissa vallankäytön harhautuksissa ei vaadita. Alamaiset odottavat eliitiltä vain parannusta "kristillisesti" eivätkä laita eliittiä sivuun.

Demokratiassa ei ole alamaisia vaan johtajat ovat enemmistön vallan ja arvojen palvelijoita.

Emme tietystikään elä demokratiassa vaan salailussa.

  • CIA:n rahoituksella rakennettu SDP on oikeisto suurin luomus kirkon jälkeen kansan harhauttamsieksi.

Näkyvät poliitikot ovat kirkkaimpia esimerkkejä nöyryydestä eliitille, lapsenomaisesta alistumisesta osallisuuden fantasiana. Äänestäjät ovat vain karjaa kuten kirkossa. Ohjailtavia, nuhdeltavia, hiljennettäviä, muokattavia.

Valta on eliitillä eikä kansalla elitistisessä demokratian irvikuvassa. Eikä tätä enää peitellä.


Elitismin status quo -mekanismi.
 
”Rakkauden ja armon julistus” ei ole elistisisenä uskontona Jeesuksen tasavertaisuuden julistusta ja Jumalan valtakunnan tämänpuoleista inhimillistä sosialismia vaan köyhien iskunkestävyyttä, nöyryyttä ja alistumiskykyä. 

  • Kouluissakin on lanseerattu elitistinen KIVA-projekti, jonka päätatarkoituksena on pakottaa kiusatut antamaan nopesti anteeksi kiusaajille ja olemaan tekemättä rikosilmoituksia ettei Lions Club -vanhempien köyhiä halveksivat psykopaattilapset joutuisi psykiatriseen tutkimukseen. Kiusatut pakotetaan usein muuttamaan toiseen kouluun eikä suinkaan kiusaajia. 


Kirkko kohdistaa ihmisten aivotoiminnan itsensä tarkkailuun ja vaatii luopumaan poliittisista vaatimuksista ja todellisesta köyhien solidaarisuudesta : ”Ei tässä maailmassa”  
 
Kirkko korostaa, että usko ei ole tekoja tosimaailmassa ja että eliitin kirkko on Jumalan tahdon välittäjä. Kansan tehtävä on palvoa pappia ja idoleita eliitin symbolina.

Poliitikot, johtajat ja virkamiehet käyttäytyvät nyt myös kuten papit ja vaativat palvontaa ja automaattista anteekisantoa korruptiosysteemin turvaksi.

  • Viihdekulttuuri on uusi elitismin äänenkannattaja, passiivisten ihailijoiden tuotantokoneisto. Idolien ihailusta on tehty ihmisten itsemäärittelyn uusi mekanismi viihdekulturin uusin massiivisin keinoin.  

Joukkomurhaaja Mannerheimikin on nostettu joukkomurhaaja Mooseksen rinnalle suomalaisessa eliittikirkossa.
 
Eliitti on Jumalan tahdon välittäjä Jumalan veren jakajana eikä Jumalan valtakunta ole täällä eikä eliittiä voi laittaa vastuuseen synneistään sillä kirkon teologia tähtää Jeesuksen opetusten mitätöimiseen 5000-vuotta vanhan eliitin muinaisen ja jatkuvan sumerilaisen temppelikultin eli valtionkirkon kaikin keinoin. Kenraalit loivat sumerissa valtionkirkon ja Rooma ei olisi pystynyt fasistisen imperialismin sotatalous-kulttuuriin ilman Mars-jumalan valtionkirkkoa - josta Vatikaani sitten syntyi.
 
 
 
"Ev-lut" valtionkirkko on teologiltaan ja olemukseltaan tyypillinen katolinen vallan ja eliitin kirkko kaikissa pääopeissaan, hierariassaan ja pappiskultissaan. Protestantismia ei ole julistaa avioliittoa ja kirkkorakennust pyhäksi. Se on vain Vatikaanin jatkamaa eliitin muinaista temppelikulttia.

Mitään uskonpuhdistusta ei koskaan tehty kuninkaan kirkossa vaan kirkko on ollut aina vallan kirkko.

Tämä näkyy korostetusti siinä, kuinka piispat ihailevat ja tukevat äärimmäistä poliittista lahkoa, keskustan vanhoillislestadiolaisia johtajia, jotka toteuttavat keskiaikaista valtakirkkoa kaikkien kirkollisveron maksajien tuella ja piispojen suomalla arvovallalla. Piispat siunaavat myös kaikki muutkin kalvinistiset lahkot "kirkon herätysliikkeinä".

  
Nyt oikeistohallitus ja kohta mahdollisesti oikeistokeskustalainen miljonääri-pääministeri tarvitsee valtionkirkkoa taas kansan hillitsemiseen, nukuttamiseen ja syyllistämiseen sekä kansakunnan poliittiseen militarisoimiseen Natoon ajamisessa kuin jatkosodassa natsi-Saksan veljessodan uskonnollistamisessa,

jotta eliitti ei menettäisi etujaan veronkiertämisen hartaassa harjoittamisessa.

 

 

 

 

 ::

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Ihminen löytää uskon ilman eliittiä.

Urpo Upi Tamminen

Ateisteilla on omat jumalansa, kuten luulevat ihmisen olevan niitä jumalia, kaikkivoipaisia, kaikkitietäviä ja maailman vapahtajia. Eräät ideologiat ovat omia uskontojaan ja ideologioiden isät niitä jumalia joita palvotaan.

Jos tunnistaa Jeesuksen sanoman, niinkuin se on kirjoitettu, niin ideologiaklasit kannattaa heittää silmiltä pois ja lopettaa toisen isännän kuiskutukset, jossa Jeesus on tietysti se paha ja kuiskuttelija se hyvä.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Ja mitähän jumalia ateistilla on? Jopa kristityt palvovat enemmän rahaa kuin ateistit.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Esimerkiksi joku miljonääri Murcoch avioituu itseään 40-vuotta nuoremman kaunottaren kanssa.

Tätä ei kuitenkaan tulkita seksin ostoksi. Kyse on naiselle "hyvästä avioliitosta", ei naiskaupasta.

Kirkkokin siunaa. Miljardööriä neljäkymmentä vuotta nuoremman naisen kanssa vihkivä pappi ei koe toimivansa parittajana.

Sen sijaan 43 % köyhimmän tuloluokan miehistä elää ilman naista, koska naiset vieroksuvat pienituloisa miehiä kumppanina. Jos tällainen mies sitten haluaa kosketusta edes joskus naiseen ja maksaa siitä naiselle vähän rahaa, niin eliittin edustajat ja kirkon tuomiorovastit huutavat synti, vääryys ja ihmiskauppa kuorossa.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Vaarallisin on uusi maailmanuskonto, taloususkonto, joka on kaapannut muiden uskontojen paikan ihmisten mielissä.

Taloususkonto saarnaa raha jumalanaan, eikä tämä ole vitsi, vaan syövänkaltainen tauti, jonka etäpesäkkeet ovat vallanneet ison osan Suomenkin kansalaisista.

Sen näkee pelkästään nettikeskusteluja seuratessa: tuo ihmistyyppi ei käsitä mitään elämän aluetta muuten kuin rahan lähtökohdista. Esimerkiksi tehty työ tai palvelu tai valmistettu hyödyke on toissijaista rahan rinnalla.

Ei kuitenkaan sovi ihmetellä rahauskonnon levinneisyyttä: sitä saarnataan ja lanseerataan lähes kaikkialla samanlaisena itsestäänselvyytenä ja elämän peruskalliona kuin vaikkapa kristinuskoa saarnattiin Suomessa vielä viime vuosisadalla.

Arhi Kuittinen

EU on kuin uskonto: se aiheuttaa mieletöntä tuhoa ja demokratian hajottamista eliitin toimesta ja silti sitä markkinoidaan Euroopan pelastuksena.

EU on julistanut, että valtiot eivät saa vahvistua vaan heikentyä ja rikkaat rikastua köyhien kustannuksella.

- Lipposen I hallituksen käynnistämät verouudistukset ja siitä jatkunut tasaveroihannointi Suomessa ovat alentaneet kokonaisveroastetta suurin piirtein meillä 48 prosentista 41 prosenttiin. Samanaikaisesti kestävyysvaje on kasvanut 6-7 prosenttiin Suomen BKT:stä."

http://pulkka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/155249-sulk...

Toimituksen poiminnat