Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Veroprogression tuhoaminen on valtion tuhoamista

 • Saksan sisäiset säädökset ovat aivan jotain muuta kuin Saksan taloussota vaatimuksina muille maille
  Saksan sisäiset säädökset ovat aivan jotain muuta kuin Saksan taloussota vaatimuksina muille maille
 • Veroprogression tuhoaminen on valtion tuhoamista
 • Veroprogression tuhoaminen on valtion tuhoamista
 • Veroprogression tuhoaminen on valtion tuhoamista
 

 

Veroprogressio on tuhottu ideologisilla valinnoilla eikä vieläkään räikeistä kartellien ja ylikansallisten yritysten verotuista eli verovähennyksistä nyt puhuta.  

Systemaattista korruptiota kokoomuksen ja keskustan eliittiklaaneille "europuheiden" sumutuksella 1989 laman syiden valahtelemisen varjolla.  Saksan näkemys EU-"Euroopasta" on räikeä retorinen tekosyy eliitin vähemmistön vallankaappaukselle demokratian tuhoamisessa.  

 

Verotuet eli verohelpotukset on keskitetty kokoomuksen ja keskustan eliittiklaaneille ja tietysti oikeistodemarit saavat mukavasti muruja eliitin tuloeroja kasvattavissa harvojen bileissä. 

Suomen valtion tuhoaminen on valjastettu täsmällisesti eliittiklaanien rahastusta ja pienen vähemmistön poliittisen ylivoiman ja salailun lisäämistä varten.

Tämä eliitin vallan keinotekoinen ylivoima sisältää "hyvien veljien" maan tavan, jossa poliitikot ja virkamiehet suostuvat salaisiin kabinettisopimuksiin rikkaiden teollisuus- ja osakehtiöklaanien kanssa.

Keskiviikkokerhon siunauksella ja jipoilla mediaeliitti sopii salaisesti, kuinka suomalaisia harhautetaan retorisesti syvemmälle eliittikapitalismiin ja kansallisomaisuuden luovuttamiseen pörssieliitille. Guggenheim ja valtavan tuhoisa Talvivaara ovat amerikkalaishenkisen ja CIA:n kontrolloiman keskiviikkokerhon projekteja. 

 • Demokratian suurin lamauttaja on vapaamuurari- ja muiden oikeistolaisten seurojen tuomareiden valloittaman oikeusjärjestelmän korruptio:

  poliitikoja ja virkamiehiä ei selkeästi ja ankarasti rankaista virkarikoksista ja valheista. Valhekin on virkarikos Helsingin kaupungin valtuustopelissä virkamiesten kanssa. 

  Jokaisesta tuomitusta virkarikoksesta tulisi seurata ehdoton erottaminen demokratian toimintakyvyn palauttamiseksi ja kultaisten kädenpuristusten kieltäminen. Jos systeemi toimisi - tilanne on katastrofaalinen toimittajien avulla, toimittajatkaan eivät tartu selviin oikeuden väärin perustein vapauttaviin tuomioihin.   

 

Valtion rampauttaminen on täsmällinen oikeistolainen ideologinen projekti.

 

Tästä ei ole pienintäkään epäilystä viimeisen kahden vuoden paljastusten jälkeen.

Eliitti haluaa taas nousta säätelemättömäksi ja moraalittomaksi feodaalivallaksi pääoman eli kapitaalin voimin alipalkkausta käyttämällä eikä rahvaan kuoleminen tauteihin ja aliravitsemukseen homeisissa taloissa huoleta heitä ollenkaan koska eliitit samaistuu vain eliittiin.

Sauli Niinistön ideologinen kampanjointi köyhien välisestä solidaarisuudesta on myös tähdätty tavallisten ihmisten lannistamiseen ja häpäisemiseen eliitin näkökulmalla, jotta ihmiset tyytyisivät köyhyyteen, passiivisuuteen, johtopäätösten unohtamiseen ja veroprogression poistamiseen.  

Elitismistä tehdään median ja naisten viihdekulttuurissa jotain todella fantastista, jota köyhien on tuettava uhraten lapsensa ja terveytensä.

    "Jotta jokaisella olisi mahdollisuus rikastua - muita kurjistamalla."

 

Hyvinvointivaltion humanistisessa periaatteessa ja käytännön politiikassa ei tähdätä harvojen hyvinvointiin ja rikastumiseen vaan yleiseen hyvinvointiin.

Ilman valtionyhtiöitä emme pärjää globalisaation taloussodassa

 

 

Suomi on kaikissa tehokkuusevartailuissa nyt huipputasolla mutta tämä johtuu vain hyvinvointivaltiosta, joka lakkautettiin Ahon ja Lipposen toimesta veroprogression poistamisella, virkamiespaperieden salaamisella (mm. Koiviston konklaavin vallankaappaus tuomareita sanelemalla) ja suuryhtiöiden veronkierron sallimisella. 

Kaikki on harkittua ideologiaa.

Suomen kurjistaminen on selkeä poliittinen valinta eliitin unelman ja vihan takia. Eliitin luokkasota on leppymätön ja lakkaamaton elitismin brutaali unelma harvojen öykkärimäisestä onnesta. 

 

Pörssiyhtiöiden veronkierto sisaryhtiöiden bulvaanien kautta olisi hyvin helposti estettävissä absoluuttisella veroprogressiolla yhtiön liikevaihdosta. 

 • Norjassa on 74% verotus pörssiyhtiöiden öljynpraustuloille. Valtio itse arvioi öljyfirmojen todelliset kulut ja voitto-osuudet eikä siitä voi valittaa.

Absoluuttinen veroprogressio tukisi myös nousevaa pienyrittämistä.

 

Ruotsi loi sosialistisen kapitalismin mallin eli veroprogressio-hyvinvointivaltion ja kaikissa vertailuissa tämä on noussut valtioiden ja kansalaisten tilastoykköseksi pohjoismaiden kautta.

Hyvinvointivaltiossa kartelleja ja rikkaita verotetaan ankarasti ja säädellään tiukasti. 

Tietysti tämä estää moraalittoman Wahlroosin
 kaltaisen "ihmeellisen" rikastumisen kansallisomaisuuden ryöstämisellä

 mutta enemmistön diktatuuri demokratiana tarkoittaa enemmistön ja lasten hyvinvointia.

 

Mielenterveyttä ja luottamusta, rikosten vähenemistä, kauhuista ja stressistä vapaata yhteiskuntaa.

Koko ihmiskunnan historiassa parasta valtiomallia.

   Johon on palattava.  

 

Demarien, vasemmistoliiton ja keskustan kenttäväki,

tehkää vallankumous ja hylätkää valehtelevat johtajanne. Keskustakin väittää miljonääri-asekauppiasta nyt Suomen uudeksi pelastajaksi. Taas uusi Valhe.

 

 Olkaa loogisia. Valehtelijoita ei tarvitse sietää.

Valta on kansalla, jos kansa ei usko eliitin valheisiin.

 

 

 

 

 

 II 

Aarno Laitinen valottaa ironisesti KEVAn salaisia poliittisia kuvioita ja Helsingin Sanomien kostojournalismia, joka on suoraa politiikkaa.

Taaskaan korruption laajuutta eivät journalistit avanneet vaikka olisi ollut selvä tilaisuus avata kokoomuksen laajenevaa korruptiota Kevassakin.

- Media on nyt meuhkannut Ailuksen edustusmenoista, mutta riviäkään ei ole ollut Laura Rädyn edustusmenoista. Räty on törsännyt eläkeläisten rahoja syöttääkseen ja juottaakseen kokoomuslaisia kavereitaan....
- Tietenkin voi väittää, että Keva oli jo alun perin tyhmä, kun se ei valinnut toimitusjohtajakseen Helsingin Sanomien Tuomo Pietiläisen isää, joka pyrki virkaan. Eläkeyhtiö olisi välttynyt monelta riesalta.

Suojelevatko muut journalistit Hesaria näin tiiviisti?
Kyllä.

 

 

Pelin nimi on aika selvä

Poliitikot suostuivat taas luovuttamaan veronmaksajat suuryhtiön kokeilun maksajaksi 

 

 

 

 

 

 

Ilman valtionyhtiöitä emme pärjää globalisaation taloussodassa

 

 

 

 

 

 

 

 • Stora Enso maksoi viimevuonna kokonaiset 8300 euroa ja rapiat päälle veroja, siis hiukan vähemmän kun sinä tai sinä siellä?? Kuinka alas se pitää painaa, kun Metso-konsernin veroprosentti on alle 5%?

  9 SUURINTA PÖRSSIYHTIÖTÄ MAKSAA JOKAINEN ALLE 5% VEROA. - SandeParkkonen

 

 

 

 

 

 

::

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Arhi Kuittinen

Sanden vastaus Raimo Sailakselle:

- On varsin merkillistä, että tuon tason mies puhuu tällaista huttua. Sinä Sailas määrittelit suomalaisen yhteiskunnan talouspolitiikkaa yhdessä oikeistolaisten valtiovarainministerien kanssa kaksi vuosikymmentä. Aina 1990-luvun alusta tässä maassa on tehty juuri sellaista talouspolitiikkaa, jota sinä ja EVA ja EK ovat halunneet tehtäväksi.

Maamme taloudellinen tilanne on tässä jamassa sinun elämäntyösi vuoksi. Juuri sinun linjauksesi budjettipäällikkönä ja ylimpänä taloushusaarina ovat saaneet aikaan nykyisen kriisitilanteen. On varsin merkillistä, että syyllistelet muita itsesi aiheuttamasta ongelmasta, mutta se on tyypillistä kaltaisillesi sisiliskoille. Tosin, muistan hyvin kun sanoit eräässä haastattelussa, ettei yhteiskunta ole olemassa kansalaisia varten. Se kertookin kaiken. Mielestäsi yhteiskunta ja verotus ja yhteiset varat ovat siis olemassa vain talouselämän suuria toimijoita varten. Kansalaisten verojen tarkoituksena on paikata suuryritysten ja rikkaimpien saamien veronkevennysten jättämät aukot. Tämä strategiasi toimi niin kauan, kun ne verohelpotuksilla miljardeja tienanneet yritykset pitivät toimintojaan Suomessa. Ne kuitenkin kusivat sinuakin silmään ja nyt, kun työttömyys uhkaa räjähtää käsiin, ei ole enää noiden miljardien rikkaimmille tehtyjen tulonsiirtojen rahoittajia. Tämä on sinun talousoppisi aikaan saama katastrofi.

Sande Parkkosen vastine Sailaksen vastuunpakoon.

Iltalehden
Pääkirjoitus 3.12.2013 Itsetyytyväisyys eksytti Nokialandian

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2013120317788...

Toimituksen poiminnat