Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Ruotsi nousee eikä PISA-tulokset sitä haittaa

  • Ruotsi nousee eikä PISA-tulokset sitä haittaa

Mitä PISA-tulokset vaikuttavat Ruotsiin?

  Ei mitään. 

 

Kun ruotsalaisilla on hyvä small talk ja Euroopan tehokkain valtiojohtoinen markkinointieetos pienyritystenkin turvaksi ja saunakin on varastettu helposti Ruotsin teollisuudeksi Aasian markkinoille, niin se maa jatkaa vain nousua ja palkkaa kohta taas suomalaisia ja norjalaisia käytännön hommiin halvalla Ruotsia nostamaan.

 

Olemme taas 1960-luvun tilanteessa Ruotsin kolkon siirtolaispolitiikan nöyryyttämänä siirtotyövoimareservinä. (Ruotsi on palannut 60-epäinhimilliseen siirtolaisten kohteluun oikeistohallituksen aikana.)

Ja uppoamme 30-luvulle kohti eliitin feodaalipyrkimyksiä ja sotahulluutta. 

Suomi antautui turhaan suomenruotsalaisten ajamalle Saksan sotakulttuurille ja suurenmoiseen rotusotaan saksalaisen Euroopan unionin puolesta ja joutui toiseen maailmansotaan sotaintoisen oikeiston unelmoidessa tulevan Germanian puolesta.

Oikeisto ei voi myöntää fasistisia virheitään ja joukkomurhia vaan kaiken on toistuttava.

 

Taas uskomme saksalaisten pankkiirien luoman illuusion "Euroopan" unionista kuten 30-luvulla. 

Tuoreet ankarat arviot Suomen armeijan tilasta on selkein esimerkki tästä Natolle, Saksalle ja Amerikalle alistumisesta:

armeija ajetaan alas, jotta poliitikot voisivat perustella vaikkapa saksalais-turkkilaisten Nato-varuskuntien tarpeellisuutta "Suomen turvaamiseksi". 

Nyt kaikki eurouhraukset ja teollisuuden ulkoistamiset on tehty saksalaisten europankkien ja entisten natsipankkiirien "euro"-visioiden mukaisesti samalla kokoomuksen uhripaatoksella kuin 30-luvulla vannottiin Suomen todistavan arjalaisuutensa rotuopilla ja saksalaisuudne ihannoinnilla.

Historia toistaa itseään ja maan tuhoaja Kataista palkitaan  merkittävistä alistumisen elkeistä mitaleilla Saksan vaurastuttamisesta kuten natsien suutelijoita palkittiin toisen maailmansodan aikana ja jälkeen. 

Ihmiset kieltäytyvät näkemästä Suomen fasistista historiaa sellaisena kuin se on vaikka nyt on vihdoinkin mediassakin tuotu esille Kekkosen kiihkeä ideologinen toiminta natsi-Saksan puolesta ja mannerheimin hyökkäyssopimukset Saksan suunnitelmien mukaisesti ennen sotaa. 

 
Itsenäisyyttä ei nyt ole ellei kansa todella aloita kapinallista vastarintaa ja lopeta eliitin edessä nöyristelyä ja hisoriasta valehtelua. 

Kun Mannerheim uhkasi tappaa suomalaiset miehet, jotka eivät ylitä rajaa Saksan sotaretkelle, silloin katkesi suomalaisten selkäranka kun he taipuivat uskomaan suomenruotsalaisen eliitin luomaa vihan rotuoppia ja hierarkiaoppia.  

Se on jäänyt syvänä depressiona suomalaisten kahleeksi.

Kahleet on murrettavissa luopumalla eliitin sanelemista valheista.

 

Suomi sai jonkinlaisen sananvapauden vasta 1945 fasistisen salaisen poliisin terrorin alta, kun olimme hävinneet sodan. Kekkonenkin oli mukana tässä veristen kellarien terrorissa, jossa Suomea valmisteltiin Saksan maakunnaksi. 

Tätähän ei koulussa opeteta. Todellista historiaa.

 

 

 

 

Kansalaisten tekeminen avuttomiksi ja kyvyttömiksi uusliberalistisessa valtion kaappauksessa pörssin ideologialle

 

 

 

 

 

 

 

 

::

 


Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Arhi Kuittinen

Pisa-suomi kehittyy kehitysmaaksi

- Suomi ei siis tosiasiassa palaa Suomen historian menneisyyteen Impivaaran kautta, vaan Suomi taantuu kehitysmaiden nykyaikaan. Ikään kuin sublimoituu kehittyneestä maasta kehitysmaaksi

http://sinenmaa.blogspot.fi/2013/12/pisa-suomi-keh...

--

http://www.businessinsider.com/why-finland-fell-in...

Tbe OECD released its PISA global rankings that showed how students in various countries were doing in reading, science, and math. Finland ranked 12th, just behind Estonia.
That's a big drop. Finland had topped the PISA rankings in 2000, 2003, and 2006, and consistently ranked near the top in other years. This year, however, Finnish students had dropped by 2.8% in mathematics, 1.7% in reading and 3% in science.

http://www.properuskoulu.net/2013/12/business-insi...

Toimituksen poiminnat