Poliisi pahoinpiteli hevosia Tampereella

  • Poliisi pahoinpiteli hevosia Tampereella.

     

    Toimittajat eivät lainkaan kiinnitä huomiota siihen, että poliisi altisti hevoset kyynelkaasulle ja nähtävästi yritti saada hevoset vauhkoontumaan vieläkin pahemmalla tavalla. 
      
     
    Kansalaiset eivät hevosia ja lemmikkejään tuoneet paikalle poliisin kiusattavaksi.   Poliisit eivät hallinneet tuomiaan eläimiä ja tätä epäammattimaista tai varsin tahallista mokailua lehdistö suojelee kuin Erkon aikaan kovin mietoa ranskalaistyyppistä mielenosoitusta vastaan.  

    Poliisi ja Supo on koulutettu sadoilla miljoonilla veronmaksajien euroilla niin että tämän tason joukkojenhallitsijat tietävät tasan tarkkaan kyynelkaasun vaikutukset hevosiin eläinsuojelulakia rikkomalla.

  • Taistelukaasut on kielletty sotarikoksina sodankäynnissä

    – mutta Sauli Niinistön eliittisuomessa köyhienkarkoitteena ei.

 

Poliisin poliittinen julistus ilman tutkimuksia mielenosoittajista ”rikollisina” on tyypillistä äärioikeistolaisen virkamiehen poliittista kielenkäyttöä leimaamansa kansalaistoiminnan värittämiseksi – vastoin virkamieslakia. Mielenosoitus kun oli varsin lievä  eurooppalainen mielenosoitus ranskalaisin mittarein katsottuna. 
 
Keitä poliisi edustaa, eliittiä vai kansaa?  Keihin he samaistuvat?

 

  • Harva tietää, että sisällissota alkoi oikeiston provokaatiosta, kun porvarit lahjoivat kasakat hevosineen ryntäämään eduskuntasaliin vasemmiston ollessa siellä paikalla oikeiston järjestämän ”ansan” takia. 

    Tämä kasakkahevosten isku oli osa oikeiston lahjontaterroria, jolla maanpetoksena estettiin eduskunnan päätösten toimeenpano, jotta porvari voisi liittää Suomen Saksan maakunnaksi ja Saksan verotuksen alaisuuteen. 

 

Poliisi on Suomessa valitettavasti aina ollut perustuslain vastaisesti oikeiston hallinnoima poliittinen salaliitto oikeuskanslerien suljettujen silmien alla.

 

Vain oikeistolaiset tai niin sanotut kokoomuksen saunailloissa hyväksytyt urahimoiset oikeistodemarit ovat päässeet poliiseiksi ja varsinkin ylenemään. Poliisin virkarakenne on rakennettu perustuslain vastaisesti oikeistolaiselle poliittiselle profiloinnille.

 

Poliisijohtoon kuuluu vapaamuurareita, jotka oikeuskanslerin tulisi pikaisesti tuoda esille julkisuusperiaatteiden mukaisesti kansalle poliittisten kytkentöjen ja salaisten valtakabinettien paljastamiseksi.

 

Jatkosota tavallaan jatkuu poliisin, Supon ja armeijan poliittisessa salaliitossa. Supo ja armeija antavat perustuslain vastaista poliittista profilointia poliiisille ja suuryhtiöille kansalaisista ja hyvin todennäköisesti myös Säpolle ja CIA:lle maanpetoksen merkit täyttäen. Suomen armeijan lamauttaminen Naton valvomiin ja kontrolloimiin asejärjestelmiin on kaikkein räikein maanpetos viranomaistasolla itsenäisyyden ja kansanvallan tuhoamiseksi, joka liittyy suoraan tähän Naton/CIA:n salaiseen sotaan kansallisvaltioiden tuhoamiseks.   

Emme elä demokratiassa kun oikeisto on kaapannut itsenäisyyspäivän historian kömpelöön väärentämiseen oikeiston  maanpetosten pois pyyhkimiseksi ja pahasti näyttää siltä, että poliisi avoimesti taas symppaa äärioikeistoa.

 
Kuten Jyväskylän tapauksessa näimme, äärioikeisto oli hannut provokaatiolla ja hyökkäyksellä kirjanjulkistamistilaisuutta niin silti poliisi kieltäytyi suojelemasta Suomen kansalaisia.  Porissa kuukauden päästä Jyväskylästä poliisi suojeli tusinalla poliiseja äärioikeiston kokoontumista hyvin kiihkeästi.  
 

Poliisi on pahalla tavalla 1930-luvun malliin taas kannustamassa äärioikeistoa.

  • Äärioikeistolaisten kaasu- ja puukkoiskuja poliisi ei vahingossakaan kommentoinut ”rikollisiksi” vaan oli korostetun varovainen lausunnoissaan päinvastoin kuin tässä eliittiin kohdistuneessa mielenosoituksessa.

    Huomatkaa poliisin lisääntyvät poliittiset painotukset. 

     

  1.   * Lisäys

    Kainuun Sanomien pääkirjoitus 10.12.13 ”Mellakoitsijat hakivat yhteenottoa tahallaan” toteaa: ”Kaikkien poliisien maltti ei säilynyt. Kainuun Sanomat kertoi maanantaina, että yksi ratsupoliisi karautti päin neljää nuorta tyttöä, jotka olivat esiintyneet Tampere-talolla Sympaatti-kuorossa. Yksi tytöistä kaatui ja loukkaantui lievästi. Muutkin järkyttyivät poliisin ryntäyksestä ja kiroilusta. Poliisi oli paikalla suojelemassa juhlakansaa. Miksi poliisi siis ohjasi juhlasta poistuneet kuorotytöt vaaraan antamatta heille suojaa?”

        ii

    Poliisin saunaystävät taitavat olla aika hädissään, harvoin poliisin toimintaa selitellään näin pelästyneesti korkealta tasolta:

    –” En voi olla ottamatta hieman kantaa Joonas Lohenojan kirjoitukseen ”Tampereella reaktio kurjistumisesta” (Mielipide 10.12.) siltä kohdin kuin hän väittää, että poliisi olisi ajanut mielenosoittajien päälle hevosilla, poliisilla oli tarkoituksena vakavasti vahingoittaa ihmisiä ja mielenosoittajat puolustautuivat poliisin väkivaltaa vastaan…”

    Elämme poikkeuksellisia aikoja ja taas toimittajat sensuroivat kuin Kekkosen aikoina ”virallisessa tulkintahorisontissa” tapahtumia.
     

    – Kts

    http://www.kymensanomat.fi/Mielipide—Sana-on-vapaa/2013/12/11/Kohtuuttomia+väitteitä+Tampereen+poliisitoimista/2013316636546/69

    Median harhainen tulkintahorisontti euro-oikeiston maailmankuvassa: 

     — ”Naurattää tää lehtien uutisointi. Kun mielenosoittajat Ukrainassa tappelee poliisin kanssa, se on hienoa median mielestä. Kun Suomessa tapahtuu samanlaista, niin se on ”rosvojoukko”… 

                           – Joonas Mikael Lohenoja

     ::

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu