Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Suomalainen media Ukrainan äärioikeistoa lobbaamassa

 • Suomalainen media Ukrainan äärioikeistoa lobbaamassa
 • "Aloin itkeä kun erikoisjoukot tulivat" IS

Media tukee emotionaalisella kuvailulla Ukrainan äärioikeistolaisia mellakoitsijoita. 

Miksi media ei ollut emotionaalisesti mukana Tampereen mellakoitsijoiden näkökulmasta? 
 

Vastaus on oikeistolainen maailmankuva ja europolitiikka ohjailtuna mediapolitiikkana. Tilanne Ukrainassa esitetään mediadramatisoinnissa ja lavstuksessa "kansan pyrkimyksenä vapauteen" demokraattisesti valittua hallitusta vastaan mutta mellakkaorganisaation poliittista taustaa äärioikeiston ja uusnatsien poliittisena toimintana ja organisoituna vallankaappausoperaationa ei tuoda esille. 

Ukrainassa tapahtuvaa kansalaistottelemuutta ylistetään ja Suomessa tapahtuvaa kauhistellaan.

Aivan kuin Suomen kansa ei haluaisi vapautu eliitin euroterrorista, hallituksen valheista, saksalaisten virkamiesten väärentämistä asiakirjoista, europankkiirien saamista verotusoikeuksista, Sauli Niinistön petoksesta perustuslakivalikounnassa euroon liittymisessä.

 

Tämä on huikean havainnollistava tilanne median poliittisesta manipuloinnista, kenelle oikeistomedia ohjaa empatiaa ja kenelle ei.

Suomessa keskiviikkokerhon ohjastama valtajournalismi ei ole ilman mittavaa manipulaatiota ja näkökulman tarkkaa valintaa oikeistolaisen eliitin ja Chigagon uusliberalistisen klaanin ohjeiden mukaisesti.

 • Kuinka media voi moittia eettistä mellakointia tuloerojen kasvua vastaan ja samalla ylistää moraalista terroristia ja kansalaistottelemattomuuden symbolia, Nelson Mandelaa? Mandela alistui lopulta vanhana ja murrettuna pankkiirien, timanttikeinottelijoiden, kaivosyhtiöiden ja pörssifirmojen sanelun alle eikä sosiaalista vallankumousta tapahtunut. 

 
Suomalaisia huijataan nyt rankasti Ukrainan äärioikeiston mellakoinnin emotionaalistamisessa ja epäpolitisoimisessa EU-juntan maailmanvalloituksen ajajina.  

Tämä on eurofasismia pahimmillaan.

Suomalaista pienen pientä mellakkaa eliittiä vastaan taas demonisoidaan poliisin rääkkäämien hevosten avulla. Poliisi ajoi hevoset aitoihin ja päin ihmisiä ja sotahevosista tehdään haavoittuneita pikkulapsia.

Sirkushuveja tietysti tarjoillaan suomalaisille välillä paineen purkajaksi jonkun politiikon koomisista töppäilyistä häiritsemättä kokoomuksen mediahegemoniaa

- mutta tämä Ukrainan äärioikeiston ja uusfasistien mellakka-"näkökulman" tunteellinen uutisointi on selkeää selkeämpi poliittinen projekti. Mediasotaa suomalaisten todellisuustajua vastaan. 

 
EU ja liittovaltio ovat sotilaallisia ja geopoliittisia projekteja transatlanttisten pankkiirien toimesta.

Älä enää uneksi muuta.

 
 

Tässä linkki Iltasanomien otsikon ukrainalaiseen kyynelehtijään

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12886310311...

 

 ja tässä pohdintaa toimittajien lobbaamista Ukrainan uusfasisteista, jotka ovat organisoimassa militaarisia mellakoita


 • Svoboda: The Rising Spectre Of Neo-Nazism In The Ukraine


http://www.ibtimes.com/svoboda-rising-spectre-neo-nazism-ukraine-974110

Italiassa taas vasemmistohumanistinen kansalaisaktivismi kasvaa jopa poliisien joukossa 

 • Italian Riot Police Remove Helmets, Join Anti-EU Protesters

http://thefreethoughtproject.com/italian-riot-poli...


 
 

Briteissä nuoret nousevat yhteiskunnan tuhoamista vastaan

 • Fear & intimidation: UK students unite against ‘persecution’

http://rt.com/news/uk-student-protest-persecution-... • Police in Thailand Lay Down Weapons and Join with Protestors

http://www.trueactivist.com/police-in-thailand-lay...
Suomalaiset orpoina ilman oppositiota:

 • Soini ja Salolainen liputtavat EU-armeijan puolesta

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=9299

  

Kolmen viikon päästä poliisi voi istuttaa koneellesi troijalaisia ja virusohjelmia uuden lain mukaan vakoilun maksimoimiseksi - mitkä ovat Supon poliittiset motiivit ja tendenssit profiloida "mielenkiintoiset" vakoilun kohteet 

 

     Euroopan uusi näkemys demokratiasta

 

 

 • -- "Naurattaa tää lehtien uutisointi. Kun mielenosoittajat Ukrainassa tappelee poliisin kanssa, se on hienoa median mielestä. Kun Suomessa tapahtuu samanlaista, niin se on "rosvojoukko"...


                       - Joonas Mikael Lohenoja


 

EU ja todelliset kasvot

 

  

Tässä taustatietoa Afganistanin sodan ymmärtämiseen ja  dollarin maailmanvalloitukselle • " EU-komissaari Olli Rehn murjaisi juuri (klo 15) mojovan vitsin Ylen uutisissa: "Ei komissio ole haalimassa lisää valtaa."

  Onko maassa joku niin sinisilmäinen, että uskoo?  - Mikko Niskasaari
::

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Äärioikeistolaisia ei taida olla mielenosoittajissa juuri lainkaan,,ja so what vaikka olisikin-vanha stalinistihallinto venäjän juoksupoikineen saa mennä !
Siis nyrkkeilijä Klitsko äärioikeistolainen-uskokoon ken haluaa,,,,!

Käyttäjän Enologi kuva
Aki Pulli

Ukrainassa ainoat väkivaltaa käyttävät toistaiseksi ovat olleet hallituksen palkkaamat ja muualta Kiovaan tuomat provokaattorit, "titushki" (joita enimmillään ollut parituhatta sadoista tuhansista ja jotka helposti tunnistettavia eli ei edes viranomaisilla mahdollisuutta sekoittaa toisiinsa), sekä hallituksen käskyjä totteleva miliisin erikoisyksikkö "Berkut" (maakotka).

Tampereelle tuli parisataa äärivasemmistolaista tarkoituksenaan väkivaltainen riehuminen ja rauhallisen tilaisuuden häirintä. Siinä ohessa poliisien ja eläinten pahoinpitely ja yksityisomaisuuden tuhoaminen.

Kerrotko miksi etä näe eroa?

Kerrotko myös, miksi kutsut ukrainan kansan enemmistöä äärioikeistolaisiksi, muttet samalla nimellä Venäjän johtoportaasta löytyviä fashisteja, vaikka vasemmistolaisten tapana on kutsua sekä kansallissosialisteja, fashisteja että muita vasemman laidan "toisinajattelijoita" äärioikeistoksi?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Ai miksei media ollut emotionaalisesti mukana Tampereella? Jos olisit toimittaja, nauttisitko mieluummin voileipäkakkua vai värjöttelisitkö kadulla?

Toimituksen poiminnat