Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Suomi on jo NATO:ssa

  • Suomi on jo NATO:ssa

 

 

Suomi on jo Natossa. Armeija toimittaa Kekkosen käskystä 1950-luvulta lähtien kaikki tutka-, tiedustelu- ja seismografiset tiedot Natolle ja CIAlle:
  •   " Tapahtumista on vaikea saada tietoja. ”Nämä ovat vähän niin kuin sotasalaisuuksia, joista ei oikein vieläkään sovi puhua”, vastaa yksi suomalainen asianosainen. Amerikkalaisten tutkijoiden mukaan ohjelma ei kuitenkaan ollut ”suurimmaksi osaksi” salainen."
Kaikki aseet on ostettu turhan kalliilla lännestä NATO-spekseillä eikä ole ostettu Venäjän pakkaskestävää ja paljon helpommin huollettavaa aseistusta. Kaikki hankinnat ovat olleet vain poliittisia, eivät puolustusstrategisia.
 
  
Suomi on tämän takia täysin puolustuskyvytön, jos syntyy taas pitkään jatkuva 30-vuotinen sota Euroopassa - nyt pitkäaikainen kaaos vedestä ja raaka-aineista eikä vain kullasta ja hopeasta, jonka takia Ruotsi aikoinaan kylvetti Euroopan veressä kaappaamillaan suomalaisilla nuorilla sotilailla - joista suurin osa oli täysin sotilaiksi kouluttamattomia ja viinalla sanghaijattuja.
 
 
Kevyesti ja mahdollisimman huomaamatta Suomessa Vanhasen allekirjoittama EU-perustuslaki pakottaa Suomen tulevaan uuteen EU-Natoon eli puolustusjärjestelmään, jossa suomalaiset sotilaat ovt suoraan toisten valtioiden kenraalien komennettavissa ja EU-parlamentin määrättävissä. 
  
 
 
Afganistanissa olemme jo sotimassa ja sota pidetään niin demokratian ulkopuolella olevana NATO:n "omana" sotatoimena, että suomalaisille ei edes kerrota suomalaisten tappamien ihmisten määrää. Suomessa sisäpolitiikka jäi jatkosodan jälkeen varsin militaristiseksi, sotasensuuria ei ole vieläkään purettu eikä arkistoja avattu sodan todellisesta luonteesta.
 
 
Luulevatko ihmiset tosiaan ettemme ole jo NATOssa?  
  .

target="_blank">

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Keijo Koponen

"..Venäjän pakkaskestävää ja paljon helpommin huollettavaa aseistusta."

Kai tiedät että Venäjän aseistus on tällä hetkellä vanhentunutta.

Arhi Kuittinen

Vaikka olenkin sivari, niin tunnen armeijafriikkejä, joilta saa mielenkiintoisia tietoja sotilasvälineistä ja sodankäynnin eri muodoista Suomen oloissa ja geopoliittisessa asemassa.

Suomi pärjää vain pitkittävällä sissisodalla, ei high tec -leluilla.

Suomen ilmavoimat ovat uskomaton verorahojen tuhlauslelulaari, kenraaleiden statusleikkiä kalliilla kiiltävällä romulla.

Sillä ei tee mitään todellisessa sotatilanteessa. Yhtään mitään.

Keijo Koponen

Mitäs Arhilla on sitä vastaan että Suomella on nykyaikaiset ilmavoimat? Pelkääkö hän kenties venäläisten hävittäjälentäjien turvallisuuden puolesta ;)

J. Gagarin

Suomella on toistaiseksi vain osa NATO:n velvoitteista, mutta ei sitä turvatakuuuta, jonka oikea NATO:on kuuluminen antaisi.

Vilho Juntunen

Turvaahan NATO ei pysty kenellekään antamaan, päinvastoin.

J. Gagarin

NATO on antanut tähän päivään mennessä sataprosenttisen turvan kaikille jäsenmailleen. NATO:n turvatakuu pelotteen vuoksi yhtäkään jäsenmaata vastaan ei ole hyökätty. On täysin ymmärrettävää, että Baltian maat kiirehtivät NATO:on heti tilaisuuden tullen.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

NATOlta Suomella ei ole muuta kuin hornetit.

rynnäkkökiväärit ovat kotimaista tekoa, ns modernisoituja kalashnikoveja. pasit ovat patrialta ja muut muualta euroopasta.

Venäjän sotilasteknologia on yli kaksikymmentä vuotta vanhaa.

Toimituksen poiminnat