Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Kansallinen kokoomus erityistarkkailuun

  • Kansallinen kokoomus erityistarkkailuun
  • Kansallinen kokoomus erityistarkkailuun
  • Kansallinen kokoomus erityistarkkailuun

 
Kansallinen kokoomus ja muut nationalistisen perinteen veljespiirit vaviskoon - paitsi että taas poliisi ohittaa suojeluskuntien perillisten ikiaikaisen fasistisen propagandan, suojeluskuntien ja joukkomurhien idealisoinnin, kouluopetuksen äärioikeistolaisen historiantulkinnat ja sotarikollisten ylistämisen.

Useimmat kirkot ovat sallineet joka vuosi sotarikollisten lippujuhlat ja joukkomurhien riemujuhlat tiloissaan.

Suomalainen armeija tappaa Afganistanissa ihmisiä ja juuri kansallisen kokoomuksen historian suojeluskuntaperinteiden mukaisesti armeijan ei tarvitse edes raportoida "demokraattisen" valtionsa kansalaisille tappamiensa ihmisten määrää. Perinteitä kunnioittavaa on myös se, että armeijan ev.lut. pappi on aseistettu ja osallistuu tulitaisteluihin eriuskoisia vastaan.

Kokoomus on ajanut 20 vuotta nihilististä hyvinvointiyhteiskunnan alasajamista, terveydenhoitojärjestelmän romuttamista, tuloerojen lisäämistä ja vanhusten sitomista vanhainkodeissa sänkyihin "välttämättömänä", jota eliitin veronkevennykset on saatu aikaiseksi.

Elintasokuilun rakentaminen on tasa-arvoperiaatteen ideologista hylkäämistä. Suomalaisten anarkistien eli kouluampujien nihilistiset teemat viesteissä olivat täsmälleen samat kuin kokoomuksen alasajoprojektin arvopohja: vahvimman ja härskeimmän toimintaa vastustavat eivät ole ihmisarvon arvoisia vaan sivuun sysättäviä.

Kokoomuksen kontrolloimassa oikeusjärjestelmässä Räsäsen viimevuotinen vihapuhe Pride-marssijoiden omasta "syyllisyydestä" hyökkäykseen ei otettu poliisitutkintaan.

Räsänen symppasi kybällä äärioikeiston iskujoukkoa ja se oli kaikille oikeistolaisille OK lausunto. "Liberalismi synnyttää tämän vihan".

Ei siis äärikristillinen ja vanhoillinen ideologia.

Ideologisesti rohkaiseva viestintää äärioikeistolaisille nuorille. Täsmäviestintää. "Reipasta nuorta uhoa oikeistolaisten perusarvojen puolesta"

 

Paatero näkee lopuksi unta ja kerää säälipisteitä suomalaiselta äärioikeistolta:

  • Paatero sees terrorism from the right as a greater threat in other Nordic countries than in Finland. - YLE
  • "As we now have seen, the threat of rightwing terrorism is a fact in the Nordic countries. However, there are no indications that this threat is targeted on Finland. The situation in Denmark, Norway and Sweden is clearly different than in Finland," said Mikko Paatero.

Ei mitään tekemistä tilannetajun kanssa. Missähän maassa homoja yritettiin kaasuttaa keskellä päivää poliitikkojen puolustaessa äärioikeiston iskuryhmää?

 

 

 

 

Halla-Aho puhuu kuin kokoomusnuori kokoomusnuorten ryyppäjäisissä:

  • "Minun on vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti." -Hallintovaliokunnan pj Jussi Halla-aho, Scripta, 23.3.2006

 

  • Gladio

Naton harjoittaman terrorismin perinne ja sota vasemmistoa vastaan, johon Hesari ei koskaan viittaa:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gladio_in_Italy

 

  • Organisoitua korkean tason äärioikeistoa Norjassa

"Varhain marraskuussa 2010 Oslon television TV2 paljasti laajan verkoston olemassaolon. Verkosto koostui Yhdysvaltain tiedustelupalvelun värväämistä ja palkkalistoilla olevista apureista ja informanteista, joista suuri osa oli eläkkeellä olevia poliiseja ja muita viranomaisia. SIMAS-verkoston tarkoitus oli tarkkailla Yhdysvaltain politiikkaa kritisoivia norjalaisia sekä tiedottaa heistä Yhdysvalloille."

 

 

  •   Ranskalainen dokumentti kertoo kirjailija Stieg Larssonin urasta journalistina, aktivistina ja kirjailijana. Dokumentti esittelee kirjailijan tuotantoa, elämää ja tämän ennenaikaisen kuoleman jälkeistä markkinointimylläkkää, jonka kirjojen suurmenestys toi tullessaan. Dokumentti luo myös silmäyksen trilogian taustalta löytyviin yhteiskunnallisiin ongelmiin ja kirjailijan henkilöhistoriaan. Dokumentissa haastatellaan Larssonin sukulaisia, työtovereita sekä ruotsalaisen elokuvasovituksen näyttelijöitä Noomi Rapacea ja Mikael Nyquistia. Amerikkalainen dokumenttisarja.
  • katso video Ruutu.fi http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=295410

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

J. Gagarin

Kun puhutaan äärioikeiston erityistarkkailusta, niin tarkoitetaan äärinationalistisia ja mamuvastaisia piirejä. Kokoomus ohitetaan tässä tarkkailussa, koska kokoomus on yksi vähiten mamuvastaisia puolueita. Samoin RKP.

Tarkkailuun joutuvat hommaforumilaiset, halla-aholaiset, muutoslaiset ja osa (muista) persuista.

Liekö sitten sekään nyt Suomessa niin aiheellista. Terroritekoja kun tekevät näissä kuvioissaa nuo yksittäiset hörhöt.

Käyttäjän munkisto kuva
lauri munkisto

hommalaisissa ja heidän idoleissaan on persujen jälkeen heti toiseksi eniten kokoomuslaisia.

tänään homman etusivulla julkaistussa selittelyssä on yksi nimi neljästä kokoomuslainen.

mikael torppa

On syytä muistaa se että Anders Behring Breivikin oli vapaamuurari. Vapaamuurarit ajavat uutta maailmanjärjestystä jossa antikristus voi astua valtaan. Vapaamuurarit todellisuudessa palvelevat saatanaa.

Breivikin teko oli saatanallinen ei kristillinen sillä Raamattu opettaa rakastamaan kaikkia ihmisiä myös vihollisia ja Raamattu kieltää tappamasta toista ihmistä. Lisäksi hän ei ole Raamatun ilmoittama kristitty sillä yhdessäkään murhaajassa ei Raamatun mukaan ole iankaikkista elämää josta Pyhä Henki olisi sinettinä.

antikristus vihaa kaikkea Jeesuksen omaa ja siksi sen kannattajatkin haluavat tuhota kristityt ja juutalaiset. Onkin varsin tehokas tapa mustamaalata kristittyjä jotka haluavat elää Raamatun mukaan sillä että hirmuteko laitetaan konservatiivisen kristityn tekemäksi. Samalla unohdetaan se että murhaaja oli vapaamuurari.

Kysynkin kumpi Breivikin oli vapaamuurari (saatanan palvoja) vai kristitty (Herran Jeesuksen opetuslapsi) sillä yhtäaikaa hän ei voi olla kumpikin?? Hänen tekonsa kertovat vastauksen kysymykseen kumpi hän oikeasti oli ja kumpaa hän vain esitti.

Mielenkiintoinen juttu nyt tämän blogin otsikkoon on se että meidän kokoomuksen johto taitaa kuulua vapaamuurareihin.

Lainaus Mertsi Lankin blogista.

"Vapaamuurarit ohjaavat yhteiskuntaa haluamaansa suuntaan. Youtube linkin http://www.youtube.com/watch?v=UhRQiLhJP60&feature... mukaan suomalaisia tunnetuja vapaamuurareita (Illuminati/Bilderberger) ovat mm. Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Matti Vanhanen, Esko Aho, Eero Heinäluoma, Sixten Korkman, Aatos Erkko, Antti Blåfielt (HS), Olli Kivinen (HS), Atte Jääskeläinen (Yle), Olli-Pekka Heinonen (Yle), Jorma Ollila, Jukka Härmälä, Krister Ahlström, Max Jakobson, Arne Wessberg (ex.Yle), Georg Ehrnrooth. En tiedä uskoako tähän. Aika uskomaton lista?"

http://mertsilanki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54834-...

Itse en tiedä mutta jos todella on niin että kokoomuksen johto kuuluu vapaamuurareihin niin todellakin kansallinen kokoomus erityistarkkailuun. Tosin se olisi hieman hankala toteuttaa koska he johtavat maatamme...

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Minäkin? Ko? Kö? Älä ny! En usko! En tunnusta!

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

No niin, sieltäpä tuli oikein maltillista ja selkeän sitoutumatonta tekstiä. Suojeluskuntiin viittailu ja sen aikaisten asioiden vetäminen mukaan, tyypillisten lietsontojen säestämänä, samoin kuin Risto Rytin pitäminen sotarikollisena ovat kaikki sellaista materiaalia joka on luonteenomaista piireille joilla on intressejä erääseen tiettyyn yhteiskuntajärjestykseen. Sitoutumattomuushan oikeammin tarkoittaa vain ettei ole minkään puolueen jäsen. Eräs puoluerekisteristä viime vaaleissa pudonnut porukka tulisi mieleen, jossa tämä ajatusmaailmasi on varsin laajasti jaettu. Arvannet varmaan mistä perinnekerhosta on kysymys?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kuule Ilkka Partanen, tällä keskustelulla on yleisö. Mitä perinnekerhoa tarkoitit? SKP? Haluatko että tämä on vihkiytyneiden herrakerho, mulla ei sytytä sun vihjausten perusteella.Vaikka Arhi Kuittinen kirjoittaa kärjistetysti hän vaan tuo oman äänensä siihen itsetutkiskeluun mihin monella taholla, sanoisin kaikilla, nyt on syytä. Nuo suojeluskuntajutut kyllä vielä ovat meidän sielunmaisemassamme puolueesta riippumatta, eikä niiden pitäisi olla liian pyhiä edes kookoomuksen keskulteltaviksi.

Arhi Kuittinen

Risto Ryti halusi talvisodan kuten teki myös ministeri Erkkokin. Ja he saivat sen, ihan vain ideologisesta uskosta germaniaan, Saksan valtaan uutena Euroopan unionina - ja uskosta Neuvostoliiton tuhoon aseveljeyden tuloksena.

Risto Ryti halusi jatkosodan ja sai sen, jotta saksalaismielinen ideologia ja Hitlerin valtataistelu toteutuisi tosimaailmassa suomalaisten verellä ja uhrilla.

J. Gagarin

Sinähän puhut niin kuin sinulla ei olisi alaleukaa lainkaan. Ehkäpä se pitäisikin poistaa ...

Neuvostoliitto oli sotilasliitossa Saksan kanssa siinä vaiheessa, kun se hiillosti Suomea luovuttamaan alueita itselleen ilman legitiimejä perusteita.

Kuka tahansa Suomen päämies silloin olisi menetellyt maanpetturin tavoin, jos se olisi moiseen suostunut. Varsinkin, kun tiedossa oli, että Neuvostoliiton dokumentoitu tarkoitus ja päämäärä oli koko Suomen valloittaminen ja Suomen kansan totaaalinen hävittäminen maailman kartalta.

Häpeä!

Arhi Kuittinen

Luuleeko JG todellakin, että suomalaiset poliitikot uskoivat uljaan saksalaisen voimapolitiikan tehneen sopimuksen Neuvostoliiton kanssa?

Pientä historianlukua ja -tutkimuksen tuntemusta kehiin.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Saksahan esti esim. Unkarilaisten ja Italialaisten vapaa-ehtoisten tulon Suomeen kieltämällä kauttakulun. Epäämisen syy se paljon puhuttu Molotov-Rippenrob soppari...

Käyttäjän kaijaolinarvola kuva
Kaija Olin-Arvola

Gagarinille: Siinä se tuliki natsin ikioma mielipide.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Vaikka demokratia kääntyisi diktatuuriksi, niin kaikkeen ei voi varautua ja aina tapahtuu. Kuka pitäisi syyllistää? Äiti, yhteiskunta vai kenties ampuja? Maailmassa on aina pahuutta.

Arhi Kuittinen

Syyllistää tai herätä.

Nähdä fasismin poliittinen historia Suomessa poliitikkojen, kirkon ja suomenruotsalaisten (germaanisukuisten) porvarien toimesta.

Nähdä historian ja ideologisen symppaamisen vaikutus nyt-hetkeen ja mielikuviin.

Nuorten miesten uho kuin katkerien sotaveteraanien uho.

Miksi? Siksi.

Propagandaa, historian vääristelyä.

Tämäkin kiellettiin vielä kiihkeästi 2 vuotta sitten vasemmiston valheena ja mustamaalaamisena:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Einsatzkommando_Finnland

Käyttäjän ossimantylahti kuva
Ossi Mantylahti

En usko Halla-ahon kirjoittaneen tuollaista matelijatekstiä. Lähdeviite kehiin.

Kenenkään etua ei palvele se, että levitetään perättömiä huhuja.

Toimituksen poiminnat