Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Kaikki blogit puheenaiheesta Epigenetiikka

Evoluutiosta taas: makro, mikro ja epigenetiikka

Jotkut evoluutioteorian viholliset eivät pääse irti ajatuksesta, että lajit on luotu kukin erikseen. Mutta lajeja ei luonut Jumala vaan Linnaeus.

Kaikki johtuu sattumasta ja välttämättömyydestä. Biologinen evoluutio johtuu geneettisestä ajautumisesta ja luonnonvalinnasta. Minkään seikan selittämiseen ei tarvita yliluonnollista suunnittelijaa. Mutaatiot ja rekombinaatio tuottavat materiaalin, joka valikoituu ympäristön paineessa.

Leiwon lento

Eilispäivän tanakka myräkkä on hiljentynyt vesisateeksi kuudessa celsiuksessa. Aamukone lentää perjantaiseen Helsinkiin eduskuntatyöhönsä/työstään liki 10 minuuttia etuajassa.

Jokin aika sitten mieskvartettimme toinen basso antoi minulle kulttuurikeskus Korundissa kirjan, jonka sain eilisiltana luetuksi loppuunsa.

Kirja kertoo Suomen eduskunnan arvostetusta ja pidetystä puhemiehestä, jonka veljen Suomen kansa tappoi ja joka itse ammuttiin liejukuoppaan neuvostoliittolaisten toimesta.

Ilman menneen sodan arpia

Jos jokin, niin sota oli vakava trauma isovanhemmillemme, josta he saivat kärsiä loppuelämänsä. He taistelivat elämästään rintamalla, lapsuus keskeytyi, kohtalo vei evakkotielle, he nukkuivat koiranunta ja olivat joka hetki valmiina suojautumaan pommitukselta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä