Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalivideo

Perussuomalaisten Vaalivideon kukistaja?

Perussuomalaisten politiikan ongelma on, että sama meno jatkuu ja köyhää kyykytetään. Heiltä odotettavissa kiky2 ja aktiivimalli x10. Onneksi löytyy vaihtoehto joka on asiallinen. Ei se ei ole ketutushirviö vaan jotain todellisempaa. Katso videolinkki:    https://

Demareiden bussifilmi on vaan niin turvallisuutta rakentava

Samaan aikaan kun luemme vaalihäirinnästä, fasismin kanssa flirttailevasta vaalivideosta, hallituksen hirveistä tuhlauksista sotesekoiluihinsa jne jatkuu puolustettava ja suurta kiitollisuutta aiheuttava elämä kodin ovien ulkopuolella. Junat kulkee ja niissä on hyvinkäyttäytyviä konduktööreja. ( Jostain kertoo se että hyvinkäyttäytyminen nykyään heti herättää iloa kuin yllätys). Bussikuskit ovat tasapuolisia ja asiallisia. Ambulanssit noutavat heikkokuntoisia sairaaloihin. Kaikissa taloissa asuu roskanpoimijoita. Kierrätys toimii koko ajan paremmin.

Natseja äidin oomme kaikki

Perussuomalaisten tuplapuoluetuella tehty vaalivideo "Ketutus" ei pärjää Nukkuvien puolueen vaalivideolle - Nukkuvia ketuttaa ainakin sata kertaa enemmän, eikä tämä tragikomedia maksa mitään kenellekään! 

Poliittinen uskontunnustus

Usein sanotaan, että asiat riitelevät, eivät ihmiset. Suomessa tämä pitää paremmin paikkansa kuin monissa muissa maissa, sillä esimerkiksi kansanedustajamme eivät käy fyysisesti toistensa kimppuun parlamentissa. Amerikkalaistyylinen lokakampanjointi taas ei istu suomalaiseen mielenmaisemaan, vaan kääntyy itseään vastaan. Neljä vuotta sitten keskustan vaalislogan oli lyhyesti ja ytimekkäästi ”Asiaa”, ja asiaa suomalaiset poliitikot puhuvat jopa kyllästymiseen asti.

Jämäkimmät vaalivideot!

Yleisradion tuottama Vaaligalleria avautui juuri ja nyt etsitään näiden vaalien voittajavideota! Viime keväänä julkaistussa Meppigalleriassa oli selkeitä suosikkeja jotka jäivät elämään myös näihin vaaleihin.

Ylen vaaligallerian vaalivideo, Susanna Koivula

Alla olevasta linkistä pääset vaalivideooni, Ylen vaaligalleriaan. 


http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/vaaligalleria?emer%5Bpn%5D=s...

Ei muuta, kuin vaalivideo pyörimään!

SDP:n vaalivideo

Ylen politiikan toimittaja Timo Seppänen on arvioinut ansiokkaasti SDP:n vaalivideota. Siihen on kerätty lista sosiaalisista uudistuksista menneisyydestä.  Hänen mukaansa SDP hakee historiasta vaali-intoa kannattajilleen. Videossa käydään läpi sosiaalisia uudistuksia Suomessa viimeisen sadan vuoden aikana ja sosialidemokraatit omivat ne kaikki itselleen aikaansaannoksinaan samalla unohtaen sen, että monipuoluemaassa ei mikään puolue pysty ilman muita puolueita asioita yksin pååtöksiä tekemään. Näin on ollut Suomen itsenäisen historian aikana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä