*

Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa

Kaikki blogit puheenaiheesta Suojeluskunta

MOT: Oikeus omaan rynkkyyn - kodinturvajoukot

Osattiinko MOT-ohjelmassa kysyä oikeat kysymykset? Minua jäi kaivamaan varsinainen motiivi, sille että "rynkky" haluttiin viedä kotiin. Vastauksena oli "...että on turha hidastaa liikkekannalle-panoa".
Mitähän jos vasemmisto alkaisi myös puuhaamaan tällaista vastaavaa "...jotta ehdittäisiin ajoissa rintamalle"-zydeeniä.

Suojeluskunnat Suomen maassa järjestystä vaatii!

Tänään Suomen poliisijärjestöjen liitto järjesti näyttävän mielenilmausmarssin Helsingissä. Mukana oman arvion mukaan oli jopa tuhat jäsentä. En tiedä tapausta, jossa poliisin olisi ollut tarve nousta takajaloilleen vastaavalla tavalla. Se kertoo viestiä siitä miten istuva ja edesmenneetkin hallitukset ovat onnistuneet työssään – eivät ole.

Suojeluskunnat perustettava välittömästi uudelleen!

Suojeluskunnilla eli vapaaehtoisuuteen perustuvilla maanpuolustusjärjestöillä oli historian valossa suuri, ellei jopa ratkaiseva rooli Suomen selviämiseen itsenäisenä toisesta maailmansodasta. Suojeluskunnat olivat Suomen suurin kansalaisjärjestö, ja niiden toiminnassa ehti olla mukana kaiken kaikkiaan noin 150 000 jäsentä. Laajimmillaan Suojeluskuntajärjestö käsitti 672 suojeluskuntaa ja 22 suojeluskuntapiiriä.

Ruotsi nousee eikä PISA-tulokset sitä haittaa

Mitä PISA-tulokset vaikuttavat Ruotsiin?

  Ei mitään. 

 

Kun ruotsalaisilla on hyvä small talk ja Euroopan tehokkain valtiojohtoinen markkinointieetos pienyritystenkin turvaksi ja saunakin on varastettu helposti Ruotsin teollisuudeksi Aasian markkinoille, niin se maa jatkaa vain nousua ja palkkaa kohta taas suomalaisia ja norjalaisia käytännön hommiin halvalla Ruotsia nostamaan.

 

"Yönpyövelit" - Suojeluskunnat

Turvallisuuden tunne on korkealla arvostushierarkiassamme. Vain jano, nälkä ja aktiiveilla lisääntymishalut ylittävät turvallisuuden tunteen kaipuun - rakkaus on osa turvallista elämää. Turvattomuus lisääntyy arkitavallisten ihmisten keskuudessa – poliisien palvelut keskittyvät keskuksiin ja syrjäseudut autioituvat ”sinivuokoista”. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä